Ζητούν πίσω 150 ευρώ από τους Έλληνες αθλητές που αποκλείστηκαν

 
 Να επιστρέψουν τα 150 από τα συνολικά 300 ευρώ που τους είχαν δοθεί για τα έξοδά τους στο Ολυμπιακό χωριό ζητά από τους αθλητές που αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

  Όλοι οι Έλληνες αθλητές είχαν πάρει από την ΕΟΕ το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για τις καθημερινές τους ανάγκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ωστόσο, με την αιτιολόγηση της σωστής διαχείρισης του κρατικού χρήματος, η ΕΟΕ αποφάσισε ότι τα μισά από τα χρήματα που δόθηκαν στους αθλητές πρέπει να επιστραφούν.

Η επίσημη θέση της ΕΟΕ από τον εκπρόσωπο τύπου Τάσο Παχαχρήστου:

«Η ΕΟΕ είχε δώσει προκαταβολικά χρήματα για τα έξοδα των αθλητών με βάση μια ημερίσια αποζημίωση ανάλογα με τις ημέρες που θα έμενε ο καθένας. Αν κάποιος αθλητής αποκλείστηκε και θέλησε να φύγει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία από το Ολυμπιακό Χωριό, ήταν υποχρέωση της ΕΟΕ να ζητήσει τα χρήματα αυτά πίσω».


http://tvxs.gr
Ζητούν πίσω 150 ευρώ από τους Έλληνες αθλητές που αποκλείστηκαν Ζητούν πίσω 150 ευρώ από τους Έλληνες αθλητές που αποκλείστηκαν Reviewed by Unknown on 11:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.