Ένας 15 χρονος μήνυσε το Υπουργείο Παιδείας γιατί δεν κατάφερε να μορφωθεί

Ένας 15 χρονος μήνυσε το Υπουργείο Παιδείας γιατί δεν κατάφερε να μορφωθεί

Στη δημοσιότητα κατά καιρούς έχουν έρθει διάφορες παράξενες υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τις αίθουσες των δικαστηρίων. Η συγκεκριμένη, ωστόσο, υπόθεση ...
ξεπερνάει τα όρια του πρωτάκουστου.

Ένας 15χρονος μαθητής υπέβαλε μήνυση κατά του υπουργείου Παιδείας της Βικτώριας της Αυστραλίας διεκδικώντας αποζημίωση, γιατί το υπουργείο απέτυχε να τον μάθει ανάγνωση και μαθηματικά.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του μαθητή, το μέλλον του 15χρονου είναι αβέβαιο εφόσον στερείται τις απαραίτητες γνώσεις, προκειμένου να του επιτραπεί να σπουδάσει και να καταφέρει να σταδιοδρομήσει.

Ο έφηβος Αυστραλός δεν κατέχει ούτε τις γνώσεις που έχει ένας μαθητής της 1ης δημοτικού, γεγονός που προμηνύει πως θα είναι δύσκολο να αποκατασταθεί επαγγελματικά.

Παρεπιμπτώντος, ο 15χρονος υπέβαλε και δεύτερη μήνυση κατά της κυβέρνησης για τα χρήματα που θα χάσει στο μέλλον λόγω της περιορισμένης μόρφωσής του.



Ένας 15 χρονος μήνυσε το Υπουργείο Παιδείας γιατί δεν κατάφερε να μορφωθεί Ένας 15 χρονος μήνυσε το Υπουργείο Παιδείας γιατί δεν κατάφερε να μορφωθεί Reviewed by Unknown on 01:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.