16χρονος έγραψε το πιο γρήγορο μήνυμα και κέρδισε.... 50000 δολάρια



Μηνύματα γράφουμε και στέλνουμε καθημερινά από το κινητό τηλέφωνό μας.
Όμως, αυτό που εμείς θεωρούμε μια απλή και συνηθισμένη διαδικασία, στην Αμερική το έχουν μετατρέψει σεδιαγωνισμό. Και μάλιστα έχει πάρει τις διαστάσεις εθνικού πρωταθλήματος αφού λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό άτομα από όλα τα μέρη των ΗΠΑ.
Η επωνυμία αυτής της διοργάνωσης είναιU.S. National Texting Championship.
Φέτος έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη και συμμετείχαν 11 διαγωνιζόμενοι. Υπάρχουν αρκετοί γύροι και όποιος τα καταφέρει μέχρι τέλος στέφεται πρωταθλητής και κερδίζει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Κάθε γύρος έχει τα δικά του γνωρίσματα.Για παράδειγμα σε ένα γράφουν το κείμενο στο κινητό με τα χέρια πίσω από την πλάτη, σε ένα άλλο γύρο με τα μάτια δεμένα κ.ο.κ. Σε όλους οι διαγωνιζόμενοι γράφουν το κείμενο, που τους παρατίθεται, όσο πιο γρήγορα μπορούν. Ταχύτητα, ακρίβεια και επιδεξιότητα είναι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψιν.
Τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιήθηκαν ανήκουν στο ίδιο μοντέλο. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται κάθε χρόνο, και διοργανώτρια είναι πασίγνωστη εταιρία που κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Νικητής, έπειτα από οχτώ γύρους αναδείχθηκε ένας 16χρονος. Το έπαθλο του AustinWierschke από το Γουισκόνσιν είναι χρηματικό και αναλογεί στο «αξιοσέβαστο» ποσό των 50000 δολαρίων.

infospoudes.gr

  
16χρονος έγραψε το πιο γρήγορο μήνυμα και κέρδισε.... 50000 δολάρια 16χρονος έγραψε το πιο γρήγορο μήνυμα και κέρδισε.... 50000 δολάρια Reviewed by Unknown on 19:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.