Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ Το προφίλ του 21χρονου Πακιστανού

Το προφίλ του 21χρονου Πακιστανού 
Ένας 21χρονος Πακιστανός, που χαρακτηριζόταν ένα "σεμνό και καλότροπο παιδί", είναι, ο "Δράκος της Χρυσής Ακτής" στην Πάρο, όπως προέκυψε μετά από πολυήμερες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και τη διασταύρωση του DNA του.

Κι όμως, οι λεπτομέρειες από την ομολογία του σοκάρουν, καθώς περιέγραψε την φρικτή κακοποίηση της άτυχης 15χρονης (που νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση) στην οποία προέβη διότι -πολύ απλά- η ίδια αντιστάθηκε όταν επιχείρησε να της κλέψει το κινητό.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες ότι όταν ερχόταν στην Αθήνα έμενε στο σπίτι ενός φίλου του στη Νέα Φιλαδέλφεια ή στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου και συνέλαβε τον 20χρονο αλλοδαπό, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε συνεργό.

Ο Πακιστανός εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια ως κηπουρός σε τουριστική μονάδα, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το σημείο της άγριας κακοποίησης της 15χρονης.

Τον χειμώνα διέμενε στην περιοχή της Μάρπησσας και έμενε στο ίδιο σπίτι με έναν Πακιστανό πρώην αστυνομικό. Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 15χρονης έσπευσε να αναχωρήσει για Αθήνα.

Ο 21χρονος αλλοδαπός, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρησή του, επικαλέστηκε τον θάνατο συγγενούς του στην Αθήνα, ο οποίος ωστόσο είχε σημειωθεί προ πολλών εβδομάδων. Προτού φύγει ωστόσο, ζήτησε από τον εργοδότη του την καταβολή ολόκληρου του ποσού που του χρωστούσε.

Ακόμη, ο νεαρός ύποπτος φέρεται σε τηλεφωνική επικοινωνία να επικαλέστηκε ότι προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Αργότερα έκλεισε και το κινητό τηλέφωνό του και τα ίχνη του χάθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Για τον εντοπισμό του 21χρονου Πακιστανού, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο νησί, υπήρξε κινητοποίηση των διωκτικών αρχών σε Αθήνα και Πάρο. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν αναζητήσει στην περιοχή Παροικιάς, Δρυού και αλλού συγγενείς του 21χρονου που εργάζονταν κι αυτοί περιστασιακά στην Πάρο, ενώ έρευνες γίνονταν και στην Αθήνα.

Κάτοικοι της Πάρου με τους οποίους επικοινώνησε "Το Βήμα" δήλωσαν ότι "είναι ένα ψηλό, σωματώδες παιδί που φερόταν ιδιαίτερα ευγενικά". Οπως χαρακτηριστικά έλεγαν, "πολλοί ντόπιοι τού είχαν τέτοια εμπιστοσύνη, που του έδιναν και τα κλειδιά του σπιτιού τους".

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εργοδότης του δήλωνε στους αστυνομικούς τη βεβαιότητά του ότι "δεν έχει καμία σχέση με την εγκληματική ενέργεια".

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που σάρωναν τις τελευταίες ημέρες την Πάρο έχουν πλέον συγκεντρώσει τρεις κρίσιμες μαρτυρίες για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου με την άγρια κακοποίηση της 15χρονης σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του νησιού.

Οι αξιωματικοί είχαν συγκεντρώσει περισσότερες από 60 καταθέσεις και έχουν λάβει περίπου 20 δείγματα DNA υπόπτων. Σε δύο περιπτώσεις υπήρξε άρνηση ιδιωτών να δώσουν δείγματα DNA στους αστυνομικούς.


radar.gr
Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ Το προφίλ του 21χρονου Πακιστανού Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ Το προφίλ του 21χρονου Πακιστανού Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.