Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο!

diamantia 300x2221 Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο!
Ο αμερικανός πρωταθλητής της κολύμβησης Ryan Lochte, που κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στα 400 μέτρα μικτής στο Λονδίνο, είναι συνηθισμένος να δίνει αγώνες και να πανηγυρίζει φορώντας αυτό που με μια πρώτη ματιά, φαίνεται σαν προστατευτικό δοντιών.

Η …μικρή λεπτομέρεια που κάνει και την διαφορά είναι πως το «προστατευτικό» δεν είναι από πλαστικόόπως στους υπόλοιπους κοινούς θνητούς/αθλητές αλλά από ακριβό μέταλλο διακοσμημένο με… διαμάντια!
Ένα ακριβό αξεσουάρ χωρίς αμφιβολία, πουδιακοσμεί(;) το χαμόγελό του από το 2007 κάθε φορά που κερδίζει κάποιο μετάλλιο.
Υποσημείωση: Ο αθλητής δεν κατέχει μόνο μια διαμαντένια οδοντοστοιχία αλλά πολλές που τις αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα
Δείτε τις φωτογραφίες με το …διαμαντένιο χαμόγελο:
149444779 Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο! loch6 Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο! loch1 Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο! loch2 Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο! loch3 Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο! loch4 Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο! loch5 Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο!
Κωστής Αποστολόπουλος
tsantiri.gr
Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο! Ο αθλητής με το διαμαντένιο… χαμόγελο! Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.