Ξενοδοχείο για ….νεκρούς !

Ξενοδοχείο για ….νεκρούς ! 
Ένα ξενοδοχείο που μπορεί να διαμένει κάποιος μόνον όταν έχει… πεθάνει, ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στη Yokohama της Ιαπωνίας.
Έχει τιμή πόρτας 130 ευρώ τη βραδιά και συνολικά 18 δωμάτια, τα οποία διαθέτουν ειδικό φέρετρο με σύστημα ψύξης.

Κάθε νεκρός έχει το δικό του δωμάτιο, όπου συγγενείς και φίλοι μπορούν να τον επισκέπτονται, να πίνουν καφέ, κονιάκ και τα σνακ που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο των νεκρών έχει συνολικά 18 δωμάτια, τα οποία διαθέτουν ειδικό φέρετρο με σύστημα ψύξης. Η τιμή του δωματίου διαμορφώνεται στα 130 ευρώ τη βραδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικής εφημερίδας, το ξενοδοχείο είναι μια εναλλακτική λύση καθώς τα κρεματόρια της πόλης έχουν μεγάλες λίστες αναμονής και οι συγγενείς μπορεί να περιμένουν περισσότερο από τέσσερις ημέρες μέχρι να αποτεφρωθεί ο νεκρός τους.

Σε μια χώρα όπου πέρυσι 55.000 περισσότεροι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε σχέση με πρόπερσι, η αγορά του θανάτου γνωρίζει μεγάλη άνθηση.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2040 ο πληθυσμός της Ιαπωνίας θα έχει μειωθεί κατά 20 εκατομμύρια, μια πρωτοφανής εξέλιξη για ένα έθνος που δεν έχει χτυπηθεί από πόλεμο ή λιμό.

tanea.gr/
tsantiri
Ξενοδοχείο για ….νεκρούς ! Ξενοδοχείο για ….νεκρούς ! Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.