Hλεκτρονικές ταυτότητες σε μαθητές στο εξωτερικό.

Ηλεκτρονικές ταυτότητες των μαθητών που θα εισαχθούν σε 10 σχολεία της Αστάνα,πρωτεύουσα του Καζακσταν.
  
Δέκα σχολεία θα συμμετάσχουν στο  πρόγραμμα «Σχολείο των μελλοντος "  για την καθιέρωση ενός πολύπλοκου ...
συστήματος ασφαλείας μέσω του πολυλειτουργικού ηλεκτρονικών δελτίων ταυτότητας των μαθητών, η υπηρεσία Τύπου του "Αστάνα Καινοτομίες" JSC ενημερώνει:

Το έργο έχει ήδη δοκιμαστεί στην βάση του στο σχολείο αριθ. 54, όπου μία βάση δεδομένων που περιλαμβάνει πληροφορίες για μαθητές και εργαζόμενους του σχολείου αναπτύχθηκε. Κάθε φοιτητής έλαβε ηλεκτρονική κάρτα ταυτότητας.

Εκτός αυτού, ειδικοί στήλοι για την είσοδο και την έξοδο από το κτίριο του σχολείου, χρησιμοποιώντας τις ταυτότητες με τις φωτογραφίες των μαθητών  και τις σχετικές πληροφορίες εγκαταστάθηκαν στο σχολείο.


Επίσης, ο κάθε  γονέας θα  λάμβάνει μηνύματα κειμενου που θα πληροφορεί ότι τα παιδιά τους εισήλθαν ή εξήλθαν από το σχολείο. Το κοινωνικό δίκτυο www.smartschool.kz αναπτύχθηκε στα συγκεκριμένα σχολεία. Σήμερα, η καταχώρηση των χρηστών του δικτύου είναι σε εξέλιξη.

Το έργο "Σχολείο του μέλλοντος " υλοποιείται στο πλαίσιο της "Έξυπνης Astana», η οποία έχει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό της υποδομής της πόλης, κυρίως την δημιουργία νέων ευκαιριών για την κεντρική διαχείριση, την λειτουργία της εντός ενός νέου επιπέδου και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της πόλης.

http://pm.kz/news/show
 http://www.filoumenos.com





Hλεκτρονικές ταυτότητες σε μαθητές στο εξωτερικό. Hλεκτρονικές ταυτότητες σε μαθητές στο εξωτερικό. Reviewed by Unknown on 18:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.