Έκαναν sex στο πίσω… κάθισμα και έφθασαν στο…



Πολλά έχουν ειπωθεί για την αίσθηση που σου δίνει το σεξ. Άλλοι μιλούν για 7ο ουρανό, άλλοι για ελεύθερη πτώση και…


λοιπά ποιητικά, όμως στην περίπτωση που ακολουθεί οι πρωταγωνιστές μάλλον το παράκαναν.

Η Lin Gu 25 ετών και ο Lee Shin 29, κατέληξαν σε νοσοκομείο της Taiwan με κατάγματα μετά από ελεύθερη πτώση του αυτοκινήτου τους σε γκρεμό 50 μέτρων την ώρα που έκαναν σεξ στο πίσω κάθισμα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες (φαίνεται είχε και μπανιστήρι η υπόθεση) το ζευγάρι είχε παρκάρει πολύ κοντά στην άκρη του γκρεμού και δεν είχαν βάλει χειρόφρενο. “Όταν άρχισαν να κάνουν έρωτα οι έντονες κινήσεις τους έθεσαν σε κίνηση το αυτοκίνητο και αυτό κύλησε στο κενό. Ήταν πολύ τυχεροί που δεν τραυματίστηκαν πιο σοβαρά” πρόσθεσε. Παρά τον τραυματισμό τους, και το ότι είχαν γεμίσει χώματα και γρασίδι, οι δύο εραστές κατάφεραν να βγουν και πάλι στο δρόμο όπου η γυναίκα είπε στον άνδρα να συνεχίσει το περπάτημα ενώ εκείνη πήγε να ζητήσει βοήθεια σε ένα κοντινό σπίτι.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Chen Chenggang, είπε ότι η γυναίκα τον παρακάλεσε να μην αποκαλύψει πως προκλήθηκε το ατύχημα γιατί ο σύζυγος της “θα ζητούσε σίγουρα διαζύγιο”. Τελικά ο ιδιοκτήτης βέβαια αποδείχθηκε “βαθύ λαρύγγι”, αφού η ιστορία έκανε τον γύρο του κόσμου και μάλλον η γυναίκα δεν γλύτωσε το διαζύγιο… Ας πρόσεχε!


http://killtime.gr

Έκαναν sex στο πίσω… κάθισμα και έφθασαν στο… Έκαναν sex στο πίσω… κάθισμα και έφθασαν στο… Reviewed by Unknown on 11:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.