ΠΑΤΡΑ: Τρία περιπολικά ξέμειναν από βενζίνη

Αυτό που έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όχι απλώς δεν έχει προηγούμενο, αλλά είναι το απόλυτο ρεζιλίκι για το κράτος και ειδικότερα για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Και αυτό διότι όχι ένα, ούτε δύο, αλλά ...τρία περιπολικά... έτυχε να ακινητοποιηθούν το ίδιο βράδυ επειδή ξέμειναν από βενζίνη!

Βέβαια το πρόβλημα με την έλλειψη κονδυλίων για ανεφοδιασμό των περιπολικών, είναι γνωστό. Όπως επίσης και το γεγονός ότι οι βαθμοφόροι έχουν δώσει εντολή στους ένστολους οδηγούς να κάνουν οικονομία και αντί να κινούνται διαρκώς, να σταματούν κάπου και να σπεύδουν μόνον όταν υπάρχει περιστατικό. Αλλά το να ξεμείνουν σχεδόν ταυτόχρονα τρία οχήματα, ε αυτό παραπάει...! 

Το πρώτο, μάλιστα, ήταν ένα όχημα με συμβατικές πινακίδες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Οι δύο αστυνομικοί είχαν πάει στο Σούλι για να επέμβουν στο σημείο απ' όπου άγνωστοι πετούν πέτρες σε διερχόμενα ΙΧ, στην περιμετρική οδό. Επιστρέφοντας και ενώ κινούνταν στην οδό Πανεπιστημίου, το κρατικό αυτοκίνητο ξέμεινε, ενώ ο ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να περπατήσει μέχρι το πλησιέστερο βενζινάδικο για να φέρει βενζίνη με μπιτόνι, πληρώνοντας φυσικά με τα δικά του χρήματα! Και όταν το ανέφεραν στους ανωτέρους τους, πληροφορήθηκαν έκπληκτοι και για τα άλλα δύο περιπολικά, (ένα της άμεσης δράσης και ένα της τροχαίας) που είχαν ακινητοποιηθεί για τον ίδιο λόγο και μάλιστα μεταφέρθηκαν με τον γερανό της τροχαίας!

ΠΑΤΡΑ: Τρία περιπολικά ξέμειναν από βενζίνη ΠΑΤΡΑ: Τρία περιπολικά ξέμειναν από βενζίνη Reviewed by Unknown on 19:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.