ΣΟΚ Εκτέλεση οικογένειας Βρετανών. Το έγκλημα έχει συνταράξει Γαλλία και Βρετανία


Εκτέλεση - σοκ οικογένειας Βρετανών. Το έγκλημα έχει συνταράξει Γαλλία και Βρετανία

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει το έγκλημα που έχει συνταράξει τη Γαλλία και τη Βρετανία.
Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει το έγκλημα που έχει συνταράξει τη Γαλλία και τη Βρετανία. Προχθές κοντά στη λίμνη Ανεσί στην Ανω Σαβοΐα στις γαλλικές Αλπεις, λίγο έξω από το χωριό Σεβαλίν, ένας Αγγλος ποδηλάτης που περνούσε
από το σημείο εντόπισε σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου ένα μακάβριο θέαμα.

Μέσα στην BMW με βρετανικές πινακίδες ήταν νεκροί ένας άνδρας και δύο γυναίκες και σε ημιθανή κατάσταση ένα κοριτσάκι 7 ετών, λίγο παραπέρα δίπλα σε ένα ποδήλατο κείτονταν νεκρός ένας ακόμη άνδρας. Ολοι τους είχαν σκοτωθεί με μια σφαίρα στο κεφάλι. Οταν οι αρχές έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν επίσης κάτω από το πτώμα της μιας γυναίκας ένα 4χρονο κοριτσάκι ζωντανό. Οπως έγινε γνωστό χθες, το κοριτσάκι που πλέον βρίσκεται υπό την προστασία των γαλλικών αρχών και παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο είναι σε θέση να δώσει κατάθεση.


Ιρακινής καταγωγής
Οι έρευνες των γαλλικών αρχών έδειξαν ότι ο οδηγός είναι ο 50χρονος ιρακινής καταγωγής Βρετανός Σαάντ αλ Χίλι και πιθανότατα η μια νεκρή γυναίκα είναι η σύζυγός του, ενώ η άλλη νεκρή που είναι σουηδικής καταγωγής δεν είναι γνωστό πώς συνδέεται μαζί τους.

Τα δύο κοριτσάκια σύμφωνα με αναφορές είναι οι κόρες του ζευγαριού. Ολοι τους έγινε γνωστό ότι έκαναν διακοπές σε κάμπινγκ της περιοχής. Ο νεκρός ποδηλάτης είναι Γάλλος κάτοικος του χωριού Σεβαλίν. Το 7χρονο κοριτσάκι είναι σοβαρά τραυματισμένο και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά διαπιστώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί στο κεφάλι και υποβάλλεται σε συνεχείς εγχειρήσεις παρότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η έρευνα μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τα κίνητρα της δολοφονίας.


ΣΟΚ Εκτέλεση οικογένειας Βρετανών. Το έγκλημα έχει συνταράξει Γαλλία και Βρετανία ΣΟΚ Εκτέλεση οικογένειας Βρετανών. Το έγκλημα έχει συνταράξει Γαλλία και Βρετανία Reviewed by s_gogos on 18:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.