Πέντε γυναίκες δολοφονούνται καθημερινά στην Τουρκία!!!




Είπαμε Τουρκία δεν είναι τα σίριαλ…



Τουρκικά Νέα: Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε το Κέντρο Νομικής Στήριξης Γυναικών, παρά την αλλαγή των νόμων στην Τουρκία, η παλιά νοοτροπία παραμένει απαράλλαχτη σαν μπετόν. Το 73% των γυναικών που αιτούνται προστασίας δολοφονούνται.

Το Κέντρο Νομικής Στήριξης Γυναικών έβγαλε μι ανακοίνωση λόγω της ημέρας του Αγώνα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών (25 Νοεμβρίου). Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Τουρκία έχει υπογράψει την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για την καταπολέμηση της βίας σε βάρος των γυναικών, και ότι τον Μάρτιο ψηφίστηκαν μέτρα για την προστασία της οικογένειας και την αποτροπή της βίας σε βάρος των γυναικών.

Αναφέρουν πως αυτά όμως δεν απέτρεψαν την βία αυτή και γράφουν πως ακόμη στην Τουρκία δολοφονούνται κάθε μέρα πέντε γυναίκες. Το 73% αυτών που αιτούνται προστασίας από την αστυνομία ή τον εισαγγελέα και το 27% αυτών που ήδη είναι σε ξενώνες πέφτουν θύματα δολοφονιών.




http://www.pygmi.gr/
Πέντε γυναίκες δολοφονούνται καθημερινά στην Τουρκία!!! Πέντε γυναίκες δολοφονούνται καθημερινά στην Τουρκία!!! Reviewed by Unknown on 14:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.