ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ (ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ)ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ(ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ)ΠΙΑΝΕΤΑΙ



Με αφορμή τον υποτιθέμενο θάνατο του (ζωή να έχει ο άνθρωπος) Κώστα Τσάκωνα θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:


1) Το ιστολόγιο μας προσπαθεί να δώσει στους χρήστες του διαδικτύου,αξιόπιστες ειδήσεις και νέα εδώ και χρόνια.

2) Παρότι πολλά από τα θέματά μας είναι πραγματικά «περίεργα» εντούτοις έχουμε καταφέρει να διασταυρώνουμε τις πηγές μας πριν σας παρουσιάσουμε κάποιο θέμα.

3) Ατυχώς χθες το βράδυ την «πατήσαμε» και αναπαραγάγαμε -και εμείς- μια είδηση που κακώς δεν διασταυρώσαμε πριν την αναρτήσουμε.

4) Σας ενημερώνουμε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι (και το πληκτρολόγιο) μας για να μην την «ξαναπατήσουμε». Απολογούμαστε λοιπόν δημόσια για το χθεσινό σφάλμα μας.

5) Πιστεύουμε πως πρέπει να ανοίξει-επιτέλους-η συζήτηση σχετικά με το πώς θα βελτιωθεί η αξιοπιστία των πληροφοριών και ειδήσεων που διαχέονται στο διαδίκτυο. Και θα προσπαθήσουμε πρώτοι εμείς να ανοίξουμε σύντομα την συζήτηση αυτή.

6) Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στον λαμπρό μας κωμικό Κώστα Τσάκωνα υγεία και …μακροημέρευση,και να συνεχίζει για πολλά, πολλά χρόνια να μας χαρίζει το γέλιο, που τόσο χρειαζόμαστε στις μέρες μας.

Η συντακτική ομάδα του http://periergaa.blogspot.gr


ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ (ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ)ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ(ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ)ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ (ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ)ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ(ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ)ΠΙΑΝΕΤΑΙ Reviewed by Unknown on 13:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.