«Ευχαριστώ στον Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα»: στην Ιερουσαλήμ βεβηλώθηκε μνημειακό συγκρότημα!!!



Φωτογραφία: EPA

Ξημερώματα Δευτέρας 11 Ιουνίου άγνωστοι βάνδαλοι βεβήλωσαν το...

μνημειακό συγκρότημα Γιαντ Βα-Σεμ (μουσείο του Ολοκαυτώματος) στην Ιερουσαλήμ, ζωγραφίζοντας πάνω του αντισημιτικά γκράφιτι.
Τουλάχιστον 10 συνθήματα εμφανίστηκαν στην πλατεία μπροστά στην είσοδο του συγκροτήματος. Να μερικά παραδείγματα: «Χίτλερ, ευχαριστώ για το Ολοκαύτωμα», «Εάν δεν υπήρχε ο Χίτλερ οι σιωνιστές θα έπρεπε μόνοι τους να επινοήσουν το Ολοκαύτωμα», «Το κράτος του Ισραήλ είναι το πνευματικό Άουσβιτς για τους μετανάστες από την Ανατολή», «Εβραίοι ξυπνήστε, το κακοπροαίρετο σιωνιστικό καθεστώς είναι επικίνδυνο για εμάς». Μεταξύ των συνθημάτων υπήρχε και έκκληση προς την πολωνική κυβέρνηση: «Αξιοσέβαστη κυβέρνηση τη Πολωνίας! Σταματήστε να επιτρέπετε στους σιωνιστές την είσοδο στο Άουσβιτς. Οι “τελετές μνήμης” τους είναι τελετές χειραγώγησης». Κάτω από την έκκληση υπήρχε η υπογραφή: Παγκόσμιος Ορθόδοξος Εβραϊσμός.Οι βάνδαλοί έγραψαν όχι μόνο πάνω στους τοίχους του μνημείου, αλλά και πάνω στα ίδια τα αγάλματα.


http://greek.ruvr.ru
«Ευχαριστώ στον Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα»: στην Ιερουσαλήμ βεβηλώθηκε μνημειακό συγκρότημα!!! «Ευχαριστώ στον Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα»: στην Ιερουσαλήμ βεβηλώθηκε μνημειακό συγκρότημα!!! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.