Απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις σε τόπο προσγείωσης εξωγήινων!!!

To 2011 είχαμε γράψει για το χωριό Bugarach (κλικ) που βρίσκεται στην Γαλλία και την επιλογή του ως σημείο συγκέντρωσης κατά την λήξη του ημερολογίου των Μάγια (κλικ) στις 21-12-2012...
σε λιγότερο από 5 εβδομάδες δηλαδή. Εκατοντάδες άτομα είχαν δηλώσει την προθυμία τους να παραβρεθούν στο βουνό που υποτίθεται θα κατέβουν οι εξωγήινοι για να σώσουν τον κόσμο, όμως λογάριαζαν χωρίς τις επίσημες αρχές.
Την Παρασκευή οι επίσημες αρχές απέκλεισαν τις εισόδους προς την κορυφή του βουνού και συγκεκριμένα προς την περιοχή που θα γίνει "η επαφή".
Ο Eric Freysselinard υπεύθυνος της τοπικής κοινωνίας είπε
πως η κίνηση αυτή έγινε με σκοπό να αποτρέψει κάποιο ατύχημα λόγω της μαζικής ροής φανατικών, περίεργων, παρατηρητών και των M.M.E.


Πολλοί απ'τους πιστούς λένε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21-12-2012 στο τέλος του ημερολογίου των Μάγια και βλέπουν το Bugarach ως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να σωθούν λόγω του κατακλυσμού που έπεται...



Ο υπεύθυνος δήλωσε: "Οι 100 άνδρες των σωμάτων ασφαλείας θα βρίσκονται σε επιφυλακή. Αν χρειαστεί να κλείσουμε και τον δρόμο προς το μικρό χωριό Βugarach θα το κάνουμε προκειμένου να αποτρέψουμε οτιδήποτε. Περιμένουμε έναν μικρό αριθμό ανθρώπων που ασχολούνται και έναν μικρότερο που πιστεύουν στο τέλος του κόσμου. Αλλά, δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τους περίεργους που θα προσέλθουν στην περιοχή. Σίγουρα πολλοί περισσότεροι".


Τα τελευταία χρόνια έχει καλλιεργηθεί έντονα ένα κλίμα σχετικά με την ημερομηνία της λήξης του ημερολογίου των Μάγια. Από περιοδικά-εφημερίδες-βιβλία εώς ντοκυμαντερ χολυγουντιανές υπερπαραγωγές και το διαδίκτυο που θέλουν η ημέρα της κρίσης να χτυπά στις 21 Δεκεμβρίου.



Στην Γουατεμάλα όπου ο μισός πληθυσμός είναι απόγονοι των Μάγια, το υπουργείο πολιτισμού έχει λάβει τα μέτρα του και θα δράσει μόνο στην περίπτωση που ο κόσμος όντως θα τελειώσει... ενώ ομάδες περιοδεύουν στην περιοχή και προωθούν το σενάριο της κρίσης και πως θα επιβιώσουν μέσα σ'αυτήν.


Απ'την άλλη υπάρχουν φωνές που κατηγορούν την κυβέρνηση και τις περιοδεύοντες ομάδες αφού δεν πιστεύουν πως ο κόσμος πρόκειται να έρθει στο τέλος του και όλα γίνονται για εμπορικούς σκοπούς.
Εξέδωσαν μάλιστα μια ανακοίνωση η οποία έλεγε ότι ο Νέος κύκλος του χρόνου σημαίνει ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές μεν, αλλά σε επίπεδο προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό, προκειμένου να υπάρχει αρμονία και ισορροπία ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση.

http://uk.news.yahoo.com/france-bans-access-end-world-refuge-123948069.html

Σίγουρα δεν πιστεύω πως ο κόσμος τελειώνει με την συμπλήρωση των 5 κύκλων των 5.125 ετών του καθενός, στις 21-12-2012... Ένα τόσο μεγάλο γεγονός όμως, να έχει προβλεφθεί με απίστευτη ακρίβεια, από ανθρώπους που έβαζαν φτερά στο κεφάλι και ζούσαν σε "πρωτόγονες" συνθήκες δίχως την επιρροή άλλων πολιτισμών, σίγουρα δημιουργεί ερωτήματα όχι μόνο για τον τρόπο που κατάφεραν να υπολογίσουν την πορεία του πλανήτη, αλλά και τον λόγο που τους ώθησε να το κάνουν.




http://worldjudge2012.blogspot.gr
http://diadrastiko.blogspot.com/
Απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις σε τόπο προσγείωσης εξωγήινων!!! Απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις σε τόπο προσγείωσης εξωγήινων!!! Reviewed by Unknown on 14:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.