Ένα e mail μας οδήγησε σε μία «ανακάλυψη» που ενδιαφέρει πολλούς!!!




Αφορμή γι αυτά που θα διαβάσετε στην συνέχεια αποτέλεσε ένα e mail, που έφθασε στην ιστοσελίδα μας, με ιδιαίτερα θερμό περιεχόμενο για την ...

αποτελεσματικότητα των ιατρικών παρεμβάσεων του νευροχειρούργου Σωκράτη Θανάση,περιγράφοντας λεπτομερώς την προσωπική χρόνια περίπτωση του αποστολέα του και την επιτυχή αντιμετώπισή της, καθώς και ανάλογα περιστατικά του συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, με την αγωνιώδη παράκληση να κάνουμε γνωστή την ύπαρξη του προαναφερθέντος ιατρού.

Με την μέγιστη προσοχή που απαιτείται σε θέματα ιατρικού περιεχομένου, τον απόλυτο σεβασμό στους αναγνώστες μας, την ευθύνη που φέρουμε απέναντί τους, την αγωνία μας να διατηρήσουμε στο ακέραιο την αξιοπιστία μας αλλά και την ευαισθησία μας προς τον άνθρωπο και τα προβλήματά του, θελήσαμε να επαληθεύσουμε το περιεχόμενο του e mail.

Ήλθαμε έτσι σε άμεση επαφή με τον συντάκτη του, στοχεύοντες σε περισσότερες λεπτομέρειες των αναγραφομένων αλλά και περαιτέρω διευκρινήσεις, μετά την περάτωση των οποίων οδηγηθήκαμε κατευθείαν στον ίδιο τον γιατρό.

Βρεθήκαμε μπρος σε έναν σεμνότατο άνθρωπο και επιστήμονα, που εκτός από την επιθυμία του να επιστρέψει στην χώρα του (ζει και εργάζεται στην Γερμανία) μας εξέθεσε με λιτό και κωδικοποιημένο τρόπο τις δυνατότητές του, στα πλαίσια της ειδικότητάς του, προθυμοποιούμενος μάλιστα να μας φέρει σε επαφή με κάποιους εκ των ασθενών του. Γεγονός που πραγματοποιήθηκε στην πορεία και όχι μόνο συντέλεσε τα μέγιστα στην απόφασή μας να κάνουμε την συγκεκριμένη αναφορά-ανάρτηση, αλλά και να ζητήσουμε την βοήθειά του για δύο περιπτώσεις πολύ στενών συγγενικών προσώπων, συνεργατών του ΠΥΓΜΗ.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες:


Πρωτοποριακό θεραπευτικό κέντρο στην Ευρώπη ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα

Ο κ. Σωκράτης Θανάσης είναι ειδικός νευροχειρουργός, εξειδικευμένος στην συντηρητική θεραπεία της δισκοπάθειας (κύλες, κλπ) και χρησιμοποιεί μεθόδους κυρίως τηςνευροφυσιολογίας.

Το ιατρείο του, άριστα εξοπλισμένο, σύμφωνα με πληροφορίες μας υπερέχει κάθε αντιστοίχου ευρωπαϊκού, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε νόσο που δεν χρήζει απαραιτήτως κλινοσιατισμό.

Ο κ. Θανάσης είναι γνωστός εκτός των άλλων και για την διαγνωστική του ικανότητα, γι αυτό και ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών του προσέρχονται για δεύτερη γνώμη.

Καταγράψαμε αρκετές περιπτώσεις ασθενών που όδευαν προς το χειρουργείο και μετά την επίσκεψή τα στον συγκεκριμένο ιατρό αναθεώρησαν την απόφασή τους και ακολούθησα επιτυχώς την θεραπεία του. Διαπιστώσαμε επίσης ότι παρεμβαίνει στην νευρική λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού από την αρχή του νευρικού συστήματος, που είναι ο εγκέφαλος, μέχρι την απόληξη των νευρικών ινών που είναι το δέρμα και τανάπαλιν.

Αναλυτικότερα οι παρεμβάσεις του νευροχειρουργού Σωκράτη Θανάση γίνονται σε ασθενείς:
Με εγκεφαλική ανεπάρκεια (ζαλάδες, πονοκέφαλος, μετά από εγκεφαλικό ή άνοια).
Με νευροφυτικές διαταραχές και δυσλειτουργίες του νευροφυτικού συστήματος (δυσκοιλιότητα, υπερίδρωση, κλπ) που αντιμετωπίζονται ριζικά.
Με υπερκινητικότητα και μη εθελημένες κινήσεις (αταξία και δυσκολίες βάδισης, ημιπληγίες-παραπληγίες).
Σε παιδιά με υπερκινητικότητα, μαθησιακά προβλήματα, δυσλεξία και άλλες εγκεφαλικές δυσλειτουργίες.

Διαπιστώσαμε τέλος ότι κοριτσάκι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι από ατύχημα, περπάτησε με πατερίτσες, ενώ ένα άλλο με διανοητική καθυστέρηση, λόγω εγκεφαλίτιδας σε μικρή ηλικία, να έχει αυξηθεί σημαντικά (επιβεβαίωση γονιών) η διανοητική του ικανότητα μετά την θεραπεία.

Όσοι μέσω της συγκεκριμένης αναφοράς αναγνώρισαν κάτι από την περίπτωσή τους μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Σωκράτη θανάση στο τηλέφωνο 210- 6910250 ή να επισκεφθούν το ιατρείο του (Μπαϊρακτάρη 8, Αμπελόκηποι, Μετρό στάση Κατεχάκη).

ΠΥΓΜΗ.gr
Ένα e mail μας οδήγησε σε μία «ανακάλυψη» που ενδιαφέρει πολλούς!!! Ένα e mail μας οδήγησε σε μία «ανακάλυψη» που ενδιαφέρει πολλούς!!! Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.