Προειδοποίηση: Η NASA θα επιβεβαιώσει την ύπαρξη θέασης UFO και της εξωγήινης ζωής στα τέλη Νοέμβριου του 2012!!!VIDEO



Ημερομηνία παρατήρησης: Νοέμβριος 2012
Τοποθεσία παρατήρησης: Άγνωστη

Ευχαριστούμε αυτούς που έκαναν την ...

καταγραφή της έκθεση από το Fox News ... γιατί αλλιώς θα είχε χαθεί. Φαίνεται ότι το Fox News δημοσίευσε το γεγονός νωρίς, επειδή είχε προγραματιστεί να βγει στη δημοσιότητα στις 22 Νοέμβρη του 2012. Επίσης, έλεγξα το Fox News "Air and Space" και η ανάρτηση αποσύρθηκε γρήγορα για άγνωστους λόγους, το οποίο επίσης με κάνει να πιστεύετε ότι κάποιος επεξεργάστηκε το μέσο μαζικής ενημέρωσης. Αντιγράψτε αυτά τα βίντεο επειδή κάποιοι προσπαθούν να τα κατεβάσουν και να σας αποτρέψουν από το να τα δειτε και μπορεί να εξαφανιστούν σύντομα. (Χρησιμοποιήστε Firefox browser για να το κάνετε αυτό).


Fox News μέλη: Ένα βίντεο έχει διαρρεύσει που τραβήχτηκε από έναν Αμερικανό ερασιτέχνη αστρονόμο και δείχνει ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. Προφανώς αυτό το βίντεο θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στα τέλη Νοεμβρίου του 2012.

Έχει θεωρηθεί ότι αυτό αποτελεί μέρος ενός προγράμματος εγκλιματισμού της NASA για να προετοιμάσει τον κόσμο να αποδεχθεί την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.


Επίσης άφησαν να εννοηθεί ότι μια συναρπαστική αποκάλυψη θα γίνει από την αποστολή Curiosity της NASA στον πλανήτη Άρη. Πιστεύεται ότι θα υπάρξει απόδειξη ότι ο Κόκκινος Πλανήτης ήταν κάποτε κατοικήσιμος από ένα προηγμένο πολιτισμό που θα αποκαλυφθεί. Από καιρό έχει τεκμηριωθεί ότι η NASA επεξεργάζεται συνήθως εικόνες για να αφαιρέσει τέτοια πράγματα που καταγράφουν δομές και αντικείμενα από φωτογραφίες πριν κυκλοφορήσουν σε δημόσια θέα.

Εάν ξέρετε περισσότερα για αυτό το θέμα ενημερώστε μας άμεσα
Σε όλους εσάς που γνωρίζετε παραμείνετε ασφαλείς!








http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/

http://theylive-gr.blogspot.gr
Προειδοποίηση: Η NASA θα επιβεβαιώσει την ύπαρξη θέασης UFO και της εξωγήινης ζωής στα τέλη Νοέμβριου του 2012!!!VIDEO Προειδοποίηση: Η NASA θα επιβεβαιώσει την ύπαρξη θέασης UFO και της εξωγήινης ζωής στα τέλη Νοέμβριου του 2012!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 16:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.