Εμφανίσεις UFO σε ινδικό έδαφος που συνορεύει με την Κίνα προκαλεί ανησυχίες



Η κορυφαία ασφάλεια της ινδικής κυβέρνησης μάχεται με μια μυστηριώδη απειλή αυτές τις μέρες που προέρχεται από την κινεζική πλευρά, και ο λόγος είναι για εμφανίσεις ufo σε μέγεθος μπάλας του τένις.



Εκατοντάδες αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) έχουν εντοπίστει μέσα σε ινδικό έδαφος που συνορεύει με την Κίνα τους τελευταίους μήνες, εγείροντας ανησυχίες για την ασφάλεια. Στο θέμα, αρχικά δεν δόθηκε σημασία, ενώ έχει μετατραπεί σε σοβαρό, καθώς η Ινδία ετοιμάζεται να το αυξήσει σε διπλωματικό επίπεδο με την Κίνα.

Πηγές είπε λένε ότι θα υπάρξει μια συνάντηση που έχει συσταθεί και από τις δύο πλευρές για να διασφαλίσει ότι τα περιστατικά ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις τους δεν κλιμακωθούν - όπου το θέμα των φωτεινών αντικειμένων θα είναι στο κέντρο της συζήτησης.

Η Ινδική αντιπροσωπεία θα καθοδηγείται από τον Gautam Bambawale, ενώ η Κίνα θα εκπροσωπηθεί από τον γενικό διευθυντή της από το τμήμα ορίου και θαλάσσιων υποθέσεων. Αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας και από τις δύο πλευρές, θα συμμετάσχουν επίσης στη συνάντηση.

Οι πηγές ανέφεραν ότι πάνω από 150 τέτοια περιστατικά έχουν αναφερθεί τους τελευταίους τρεις μήνες, και τις διαμαρτυρίες της Ινδίας σε τοπική συνάντηση στα σύνορα με το προσωπικό των Κινέζων.

Η απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει το «UFO ζήτημα » σε διπλωματικό επίπεδο ακολουθεί μια λεπτομερή έκθεση από την Αμυντική Έρευνα και Ανάπτυξη και Οργάνωση του Ινδικού Στρατού, και έναν αναλυτή φάσματος για να εξακριβώσει τα αντικείμενα.

Απροσδόκητα, το ραντάρ δεν μπορούσε να ανιχνεύσει αυτά τα αντικείμενα υποδεικνύοντας ότι ήταν μη μεταλλικά.

Επίσης, ο αναλυτής φάσματος δεν μπορούσε να ανιχνεύσει οποιαδήποτε σήματα που εκπέμπονται από αυτά.

Ο στρατός πέταξε επίσης για αναγνώριση, με μη επανδρομένα αεροπλάνα προς την κατεύθυνση των επιπλεόντων αντικειμένων, αλλά δεν απέδωσε τίποτα το ουσιαστικό.

Νωρίτερα οι εκθέσεις που προέρχονταν από διάφορους τομείς του ορίου ήταν ατελής, αλλά τώρα έχουμε σαφή απόδειξη αυτών των κιτρινωπών σφαιρών που προέρχονται από την κινεζική πλευρά και οι ανησυχίες μας μπορεί να αυξηθούν, είπε μια πηγή.

Σύμφωνα με τις αναφορές, στον τομέα Λαντάκ, ένα αντικείμενο εθεάθη στη θέση Thakung στις 21 Οκτωβρίου για περίπου οκτώ ώρες και είχε ένα έντονο συνεχές φως φλας. Ένα άλλο περιστατικό αναφέρθηκε στην περιοχή Dichu Αρουνάτσαλ Πραντές στις 19 Οκτωβρίου και υπήρχε η πεποίθηση ότι οι Κινέζοι θα μπορούσαν να στέλνουν τηλεκατευθυνόμενα φανάρια, αλλά αυτή η θεωρία καταρρίφθηκε μετά από έρευνα.

Πρόσβαση σε σειρά εκθέσεων αποστέλλονται από το γραφείο πληροφοριών στον στρατό και την ITBP σχετικά με το θέμα, το οποίο έχει συζητηθεί σε συνάντηση υψηλού επιπέδου στο Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Μας ανησυχεί ότι μπορεί να υπάρξει έξαρση, αν οι Ινδοί στρατιώτες αποφασίσουν να καταρρίψουν αυτά τα αντικείμενα, είπε μια πηγή.



Εμφανίσεις UFO σε ινδικό έδαφος που συνορεύει με την Κίνα προκαλεί ανησυχίες Εμφανίσεις UFO σε ινδικό έδαφος που συνορεύει με την Κίνα προκαλεί ανησυχίες Reviewed by junior on 20:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.