Xαμός στον Άγιο Παντελεήμονα- ''Άγνωστοι'' ισοπέδωσαν μαγαζιά αλλοδαπών- Φόβοι για αντίποινα

Xαμός στον Άγιο Παντελεήμονα- Άγνωστοι ισοπέδωσαν μαγαζιά αλλοδαπών- Φόβοι για αντίποινα

Αφορμή για τα αποψινά επεισόδια στάθηκε
το περιστατικό της Πέμπτης όπου στην οδό Μιχαήλ Βόδα δύο άτομα, που σύμφωνα με περιγραφές, ήταν μετανάστες μαχαίρωσαν τον ιδιοκτήτη κομμωτηρίου.

Από τις 19:30 συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα στην οδό Μιχαλή Βόδα για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους βρίσκονταν κάτοικοι αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Λίγο μετά τις 21:30 άγνωστοι κινήθηκαν στην οδό Αγίου Μελετίου όπου στην κυριολεξία διέλυσαν ένα παντοπωλείο και ένα internet cafe, καταστήματα που ανήκουν σε αλλοδαπούς. Είναι χαρακτηριστικό πως πέταξαν στο δρόμο όσπρια από το παντωπολείο και ηλεκτρονικές συσκευές από το internet cafe.

Λίγα λεπτά μετά οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο πραγματοποίησαν 12 προσαγωγές Ελλήνων και ερευνάται η συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό με μαχαίρι ενός Αλγερινού.

Σε όλη αυτή την κατάσταση η αστυνομία είναι απούσα, ενώ υπάρχουν φόβοι για έκτροπα το απόγευμα, καθώς στις 19:00 μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν προγραμματίσει πορεία στην περιοχή, ενώ νωρίτερα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου οργανώνουν πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα. 

 
Xαμός στον Άγιο Παντελεήμονα- ''Άγνωστοι'' ισοπέδωσαν μαγαζιά αλλοδαπών- Φόβοι για αντίποινα Xαμός στον Άγιο Παντελεήμονα- ''Άγνωστοι'' ισοπέδωσαν μαγαζιά αλλοδαπών- Φόβοι για αντίποινα Reviewed by χριστινα on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.