Το παραμύθι για την πλήρη καταστροφή το 2012!!! (ΒΙΝΤΕΟ)




Μπορεί να έρχονται πολύ δύσκολες εποχές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ανθρωπότητα θα πάψει να υπάρχει. Κάποιοι πλουτίζουν, τρομοκρατώντας τον...

κόσμο για πλήρη καταστροφή της γης το 2012. Η διαστροφή στο μεγαλείο της και το κακό είναι ότι εκτός από οπαδούς έχει και «προσευχητές», που την εύχονται. Η παραθρησκεία δίνει και παίρνει σε όλα τα επίπεδα και πολλοί πιστεύουν τις ανοησίες και δεν δέχονται τα απλά λόγια.

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας παρενέβη με χιούμορ στη συζήτηση για την προφητεία των Μάγια που υποτίθεται μίλησαν για το τέλος του πλανήτη, στα πλαίσια κατατρομοκράτησης των ανθρώπων.

«Απευθύνομαι στους αγαπητούς συμπατριώτες μου Αυστραλούς που είναι ακόμα ζωντανοί. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, όπως προβλέπει το ημερολόγιο των Μάγια», δήλωσε η Τζούλια Γκίλαρντ σε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που γυρίστηκε για το ραδιοσταθμό Triple J, ο οποίος απευθύνεται σε νεανικό κοινό.

Δείτε το:






http://www.pygmi.gr
Το παραμύθι για την πλήρη καταστροφή το 2012!!! (ΒΙΝΤΕΟ) Το παραμύθι για την πλήρη καταστροφή το 2012!!! (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.