Το άλλο μου μισό στη συναστρία – Καρμική σύνδεση και Αδελφές.. Ψυχές


Νιώσε το ρυθμό: Οι όψεις των Ωροσκόπων
Ο Ωροσκόπος παίζει έναν συνεχή, ζωτικό ρόλο στις σχέσεις όλων των ειδών. Η σχέση μεταξύ Ωροσκόπων στη συναστρία μπορεί να είναι πηγή συγκρούσεων ή αρμονίας.


Με συμπληρώνεις: Το Μεγάλο Τρίγωνο
Ένας από τους πιο ισχυρούς δείκτες των ξεχωριστών μας σχέσεων είναι το Μεγάλο Τρίγωνο στη συναστρία, που αποκαλύπτει έναν ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα στα άτομα.






Κάπου σε ξέρω…: Οι Δεσμοί της Σελήνης
Οι Δεσμοί της Σελήνης σχετίζονται με τις παρελθούσες ζωές και με σημαντικά μαθήματα που πρέπει να πάρει κανείς στην παρούσα ενσάρκωσή του. Όταν οι Δεσμοί της Σελήνης κάνουν ισχυρές όψεις σε μια συναστρία, τα δύο άτομα διακατέχονται από μια βαθιά παρόρμηση να είναι μαζί.

Γεννήθηκες για μένα: Το Βέρτεξ
Ισχυρές όψεις του Βέρτεξ στη συναστρία, συναντώνται σε ανθρώπους που αισθάνονται, ότι γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλο, ότι ήταν μοιραίο να συναντηθούν.

Ανταλλαγή ζωδίων
Όταν τα ζώδια των πλανητών του ενός «ανταλλάσσονται» με αυτά του άλλου, υπάρχει μια ειδική συμβατότητα και γοητεία στη σχέση. Π.χ., αν ο ένας έχει Ήλιο στον Κριό και Αφροδίτη στον Ταύρο, και ο άλλος έχει Ήλιο στον Ταύρο και Αφροδίτη στον Κριό, παρόλο που ως άτομα θα λειτουργούν εντελώς διαφορετικά, ως ζευγάρι θα έχουν μια ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση.

Σε νιώθω: Επαφές Ήλιου/Σελήνης
Όταν ο Ήλιος του ενός σχηματίζει όψη με τη Σελήνη του άλλου, υπάρχει μια φυσική συγγένεια ανάμεσα στα πρόσωπα. Το άτομο της Σελήνης υποστηρίζει τον Ήλιο με έναν αθόρυβο αλλά σημαντικό τρόπο, και το άτομο του Ήλιου επιστρέφει την εύνοια έμπρακτα.

Αναστατώνεις τον κόσμο μου: Όψεις εξωτερικών πλανητών
Όταν οι εξωτερικοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) είναι ισχυροί στη συναστρία, υπάρχει έντονη η αίσθηση της ανύψωσης και του μετασχηματισμού μέσω της επαφής με τον άλλο. Όταν ο Χείρων κατέχει εξέχουσα θέση στη συναστρία, είναι επίσης πολύ ισχυρός.

Δίνεις νόημα στη ζωή μου: Όψεις μεσοδιαστημάτων Ήλιου/Σελήνης
Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης ενός ατόμου είναι ένα σημείο πολύ ευαίσθητο. Σε έναν γενέθλιο χάρτη, οι πλανήτες που σχηματίζουν σκληρή όψη με το σημείο αυτό υπογραμμίζονται και τείνουν να αποκαλύπτουν μια ισχυρή αίσθηση του πεπρωμένου και της ταυτότητας του ατόμου. Στη συναστρία, όταν το σημείο αυτό του ενός ατόμου δέχεται σκληρή όψη από πλανήτη του άλλου, αυτός ο άλλος θα δώσει στο άτομο μια αίσθηση του σκοπού και του νοήματος στη ζωή.

Αστεροειδείς: Έρως και Ψυχή
Ισχυρές όψεις μεταξύ των αστεροειδών Έρωτα και Ψυχής στη συναστρία, υποδηλώνουν μια ισχυρή ρομαντική και σεξουαλική σχέση.

Ο Σύνθετος χάρτης
Οι «αδελφές ψυχές» έχουν πάντα έναν ισχυρό σύνθετο χάρτη, που περιέχει πολλά έντονα στοιχεία και συνδέσεις. Ο Ήλιος και η Σελήνη συνήθως σχηματίζουν ισχυρές όψεις (όχι κατ ‘ανάγκη μεταξύ τους). Αυτό επαναλαμβάνεται και με άλλους προσωπικούς πλανήτες, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Άρη.

Άλλοι δείκτες

Ένας από τους κλασικούς δείκτες μιας ισχυρής σχέσης είναι η στενή σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο του ενός και τη Σελήνη του άλλου. Τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις είναι επίσης ισχυροί δείκτες, ενώ τα τρίγωνα και εξάγωνα προσθέτουν στην αντοχή της σχέσης μόνο αν υποστηρίζονται από άλλους σοβαρούς δείκτες.

Οι στενές όψεις ανάμεσα στον Ήλιο ενός και τον Ωροσκόπο του άλλου είναι ισχυρές ενδείξεις «αδελφών ψυχών». Η σύνοδος είναι η ισχυρότερη όψη, και ακολουθεί το τετράγωνο και αντίθεση, που είναι επίσης πολύ ισχυρές.

Οι όψεις ανάμεσα στον Άρη του ενός και στην Αφροδίτη του άλλου είναι ιδιαίτερα σημαντικές σε ερωτικές και σεξουαλικές σχέσεις.

Οι όψεις Ήλιου/Άρη και Ήλιου/Αφροδίτης, καθώς και οι όψεις Αφροδίτης/Αφροδίτης, Σελήνης/Σελήνης και Ήλιου/Ήλιου μπορούν να είναι σημαντικές, αν και δεν είναι τόσο ισχυρές όσο οι προαναφερθείσες. Και πάλι, οι σκληρές όψεις της συνόδου, του τετραγώνου και της αντίθεσης φαίνεται να βαραίνουν περισσότερο από ό,τι τα τρίγωνα και τα εξάγωνα.

Μερικές φορές η όψη Ήλιου/Ποσειδώνα είναι δείκτης σχέσης αδελφών ψυχών. Αν μη τι άλλο, πάντως, δείχνει μια αίσθηση συγχώνευσης μεταξύ των δύο ατόμων, η οποία μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική. Συχνά είναι δύσκολο να πει κανείς, πού τελειώνει το ένα άτομο και πού αρχίζει το άλλο. Οι δυο τους έχουν συχνά μια ισχυρή ψυχική σύνδεση, αλλά και άλλες μορφές σύνδεσης.

Πέρα ​​από τους πλανήτες και τον Ωροσκόπο, υπάρχουν κάποιες επιπλέον αστρολογικές ενδείξεις για πιθανές σχέσεις αδελφών ψυχών. Κατ ‘αρχάς, αν οι Δεσμοί του ενός ατόμου είναι ιδιαίτερα προβεβλημένοι στο χάρτη του άλλου, πρόκειται για σημαντικό δείκτη. Π.χ, αν οι Δεσμοί του ενός σχηματίζουν τετράγωνο με τους Δεσμούς του άλλου, ή σύνοδο, αντίθεση, τετράγωνο με τον Ήλιο ή τη Σελήνη του άλλου.

Αν το Βέρτεξ του ενός σχηματίζει σκληρή όψη με έναν πλανήτη ή Γωνία του άλλου, αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη καρμικής σχέσης, χωρίς όμως να πρόκειται κατ ‘ανάγκη για αδελφές ψυχές.

Αν οι Γωνίες των δύο ατόμων σχηματίζουν μεταξύ τους τετράγωνο, αυτό είναι ένας ισχυρός δείκτης στη συναστρία. Π.χ., αν ο Ωροσκόπος ή το Δύον του ενός σχηματίζει τετράγωνο με τον Ωροσκόπο ή το Δύον του άλλου, ή σχηματίζει σύνοδο με το Μεσουράνημα ή το IC του, τότε αυτή είναι μια ισχυρή καρμική ένδειξη αδελφών ψυχών.

Ένας άλλος δείκτης, είναι οι ομοιότητες που μπορεί να συναντήσουμε συγκρίνοντας δύο γενέθλιους χάρτες, οι «χαρταετοί», τα yods, και άλλοι σχηματισμοί. Αν τα δύο άτομα έχουν παρόμοια μοτίβα στους χάρτες τους και αν αυτά τα μοτίβα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ένδειξη αδελφών ψυχών.

Η σύνοδος του Χείρωνα σε μια συναστρία μπορεί να φέρει μεγάλη έλξη και κοινά ενδιαφέροντα, μπορεί όμως και ξαφνικές, ανεξήγητες και παράξενες ανατροπές. Η δυνατότητα για αμοιβαία εξέλιξη είναι τεράστια, αν τα άτομα δεν αναλωθούν στο να αλληλοκαταστρέφονται.

Η σύνοδος της Δήμητρας στη συναστρία βελτιώνει της ποιότητας κάθε είδους σχέσης, λόγω της επιθυμίας του ατόμου της Δήμητρας να παρέχει άνεση, κατανόηση, και αγάπη άνευ όρων στον άλλο.

Η σύνοδος της Ήρας στη συναστρία είναι δείκτης έλξης και μακροχρόνιας σχέσης.

Στην συναστρία, η Εστία δείχνει ζεστασιά και καλά συναισθήματα.

Το Βέρτεξ είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο που έχει να κάνει με τη συνεργασία μέσα στη σχέση, γι΄αυτό όταν οι πλανήτες του ενός κάνουν σύνοδο με το Βέρτεξ του άλλου μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικοί.


http://asteriskos.wordpress.com/

Το άλλο μου μισό στη συναστρία – Καρμική σύνδεση και Αδελφές.. Ψυχές Το άλλο μου μισό στη συναστρία – Καρμική σύνδεση και Αδελφές.. Ψυχές Reviewed by Unknown on 09:40 Rating: 5
Από το Blogger.