Η Νένα Χρονοπούλου έμαθε μετά από 34 χρόνια ποιός τραγουδιστής είναι αδελφός της!



Ένα παράξενο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στη Νένα Χρονοπούλου.Η ηθοποιός ανακάλυψε ύστερα από 34 χρόνια ότι..

έχει έναν αδερφό.
Ο λόγος για τον τραγουδιστή Στάθη Ξένο, με τον οποίο μάλιστα η Νένα είχε έρθει πολύ κοντά τελευταία, καθώς τρεις μήνες πριν είχε συναντηθεί μαζί του, αφού του είχε γράψει τραγούδια για τη νέα του δισκογραφική δουλειά.
Η σχέση των δύο ήταν φιλική μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν ο Στάθης Ξένος της αποκάλυψε ότι είναι αδέλφια.
«Κάποια στιγμή ένα βράδυ κοιτούσαν φωτογραφίες του παρελθόντος. Σε μία από αυτές που έβλεπε η Νένα, αντίκρισε τον εαυτό της στο σπίτι του Στάθη σε ηλικία 16 ετών! Έκπληκτη αναρωτήθηκε πώς βρέθηκε στα χέρια του», δηλώνει άτομο του περιβάλλοντός τους στην «Espresso».


Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στην ηθοποιό πως την εν λόγω φωτογραφία του την έδωσε η μητέρα του, λέγοντας πως το κορίτσι που βλέπει δεν είναι κάποια που μοιάζει στη Νένα Χρονοπούλου, αλλά η ίδια η ηθοποιός και είναι αδερφή του!
Αν και ο Στάθης γνώριζε ότι η Νένα είναι αδερφή του, δεν της το αποκάλυψε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς δεν ήθελε να αναστατώσει τη ζωή της.
Όπως γράφει το newsbeast, τελικά, η Νένα και ο Στάθης έκαναν εξέταση DNA όπου πιστοποιήθηκε το γεγονός ότι είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα.

Η Νένα Χρονοπούλου έμαθε μετά από 34 χρόνια ποιός τραγουδιστής είναι αδελφός της! Η Νένα Χρονοπούλου έμαθε μετά από 34 χρόνια ποιός τραγουδιστής είναι αδελφός της! Reviewed by junior on 22:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.