Βόννη: Ισλαμιστές έκοψαν τη γλώσσα Ινδού φοιτητή γιατί δεν ήθελε να ασπαστεί το Ισλάμ!!!

Πρωτοφανές, αλλά σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, αληθινό. Συνέβη στη Βόννη, πρώην ...
πρωτεύουσα της Δυτικής Γερμανίας και αφορά στην τρομοκρατική επίθεση δύο σαλαφιστών μουσουλμάνων σε έναν 24χρονο Ινδό φοιτητή, του οποίου την γλώσσα έκοψαν, αφού πρώτα.....
απαίτησαν από αυτόν να ασπαστεί το Ισλάμ. Η αστυνομία, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ πιστεύει την ιστορία του φοιτητή και αναζητεί τώρα τους ενόχους.

Η επίθεση έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων και ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.



Σύμφωνα με το θύμα, οι δύο άνδρες τον πλησίασαν και τον ρώτησαν ποια είναι η θρησκεία του, πριν απαιτήσουν να ασπασθεί το Ισλάμ. Ειδάλλως, είπαν, ήταν άπιστος και έπρεπε να κοπεί η γλώσσα του. Καθώς ο νεαρός προσπάθησε να απομακρυνθεί, οι δύο δράστες του επιτέθηκαν από πίσω και λίγο αφότου έκοψαν τη γλώσσα του, το θύμα έγινε αντιληπτό από έναν περαστικό που φώναξε το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία και το θύμα, οι δύο δράστες έμοιαζαν με σαλαφιστές, καθώς είχαν μακριές γενειάδες αλλά όχι μουστάκι, ένα στιλ που συνηθίζουν οι φονταμενταλιστές. Ωστόσο, δίχως αυτόπτες μάρτυρες είναι δύσκολη η δουλειά της αστυνομίας.


Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιο επεισόδιο στη Βόννη. Το Μάιο ένας ακόμη Σαλαφιστής συνελήφθη αφότου μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς σε μια διαδήλωση ισλαμιστών για τις καρικατούρες του Μωάμεθ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα μάλιστα, άλλο ένα μέλος φονταμενταλιστών μουσουλμάνων απειλούσε να πάρει ομήρους αν ο προηγούμενος συλληφθείς δεν απελευθερωνόταν από τις αρχές. Επίσης, μια αποτυχημένη βομβιστική ενέργεια απετράπη την τελευταία στιγμή στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βόννης. Τα στοιχεία έδειξαν ότι τα εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί συνδέονταν με τη δράση σαλαφιστών.


http://www.lykavitos.gr
http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr
Βόννη: Ισλαμιστές έκοψαν τη γλώσσα Ινδού φοιτητή γιατί δεν ήθελε να ασπαστεί το Ισλάμ!!! Βόννη: Ισλαμιστές έκοψαν τη γλώσσα Ινδού φοιτητή γιατί δεν ήθελε να ασπαστεί το Ισλάμ!!! Reviewed by Unknown on 16:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.