Οι δέκα πιο ισχυρές γυναίκες


Η λάμψη του Χόλιγουντ στη λίστα του Celebuzz Τη λίστα με τις πενήντα πιο ισχυρές γυναίκες έδωσε στη δημοσιότητα το Celebuzz, όπως...
ψηφίστηκαν από τους οπαδούς των social media. Στην πενηντάδα περιλαμβάνονται γυναίκες που απασχολούν συνεχώς τα media και κάνουν τους παπαράτσι να τις ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.
Δείτε τις 10 πρώτες...
Beyonce

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η Beyonce, την οποία το Forbes έβαλε στην 32η θέση των πιο ισχυρών γυναικών στον κόσμο και της έδωσε τον τίτλο της «γυναίκας-πρότυπο για όλες τις γυναίκες».
Sofia Vergara

Το 2012 η ηθοποιός μπήκε στην 75η θέση στη λίστα του Forbes με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Εκτός από αυτή τη διάκριση, η Sofia Vergara είναι το πρόσωπο της Pepsi και του Cover Girl.
Kim Kardashian

Το όνομα της Kim είναι αυτό που αναζητήθηκε περισσότερο το 2012 στις μηχανές αναζήτησης της Yahoo και του Bing. Την επιτυχία αυτή έφερε το reality show «Keeping Up With the Kardashians» και τη σειρά ρούχων «The Kardashian Kollection».
Oprah Winfrey

Πρόκειται για την πιο πλούσια Αφροαμερικανή γυναίκα του κόσμου με περιουσία 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με το Forbes είναι το δεύτερο πιο ισχυρό άτομο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Kate Middleton

Δεν ανήκει στον κόσμο του Χόλιγουντ αλλά περιλαμβάνεται στις σταρ που μας απασχόλησαν περισσότερο τα δύο τελευταία χρόνια. Η Δούκισσα του Cambridge έκανε εκατομμύρια τηλεθεατές να την θαυμάσουν με το Alexander McQueen νυφικό της δίπλα στον Πρίγκηπα William.
Lady Gaga



Το Forbes την κατατάσσει στην 26η θέση με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες, ενώ το νέο pop idol έχει 31 εκατομμύρια followers στο twitter.

Kristen Stewart

Πέρα από την αξιοσημείωτη επιτυχία της στο Χόλιγουντ, η οποία ξεκίνησε με τις ταινίες «Τwillight», η Kristen Stewart απασχόλησε τα media και με την επανασύνδεσή της με τον Robert Pattinson. Η διάσημη ηθοποιός είναι η πιο υψηλά αμειβόμενη ηθοποιός του 2012.
Angelina Jolie

Δεν είναι πολλοί οι βραβευμένοι με Oscar ηθοποιοί που είναι επίσης γνωστοί για την ευαισθησία τους για τους κατοίκους των χωρών του τρίτου κόσμου.
Στην θέση 66 του Forbes, η Angelina Jolie πέρα από ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, έκατσε και στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το «In the Land of Blood and Honey».
Miley Cyrus

Η πρώην… σταρ του Hannah Montana έχει πάνω από 10 εκατομμύρια θαυμαστές στο Twitter και το punk look της ήταν ένα από τα trends του 2012. Δεν τα πάει και άσχημα για 20χρονη…
Taylor Swift

Το τέταρτο άλμπουμ της Taylor Swift «Red» έσπασε κάθε ρεκόρ μέσα στο 2012 με 1.208.000 κόπιες να πωλούνται στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Παράλληλα, σύμφωνα με το Celebuzz, η τραγουδίστρια είναι η έβδομη πιο δημοφιλής celebrity στο twitter με πάνω από 21 εκατ. followers.

Newsbeast.gr
Οι δέκα πιο ισχυρές γυναίκες Οι δέκα πιο ισχυρές γυναίκες Reviewed by Unknown on 20:46 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.