Σκοπιανοί αρχαιολόγοι: Ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια…



Σε παγκόσμια πρώτη!!Η είδηση που θα αλλάξει ολόκληρη την ιστορία…
Οι αρχαιολόγοι των Σκοπίων πιστεύουν ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια, γράφει το δημοσίευμα

Μια ομάδα αρχαιολόγων από τα Σκόπια που αποκαλούνται «Ιησουίτες»/ Исусовци, ισχυρίζεται ότι βρήκε το ακριβές σημείο όπου ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε, δεν μιλάμε για τη Βηθλεέμ, αλλά το χωριό Βητλεέμο, που βρίσκεται κοντά στην Οχρίδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Σκοπιανοί αρχαιολόγοι: Ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια… Σκοπιανοί αρχαιολόγοι: Ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια… Reviewed by Unknown on 17:45 Rating: 5

1 σχόλιο:

psilkakos είπε...

Είδα στο ιστολόγιο σας то άρθρο για την .. "αξίωση" των σκοπιανών περί της τοποθεσίας γεννήσεως του Ιησού και διέκρινα μία έκπληξη (δικαιολογημένη βέβαια) από μέρους σας.
Θα ήθελα να σας παραπέμψω στα ακόλουθα βιντεάκια για να καταστεί σαφής η παράνοια που διέπει τους κατοίκους της γείτονος και ότι πλέον τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει από μέρους τους!!!

1.the 10 most stupid fyromian claims (http://www.youtube.com/watch?v=k6MJnksgrzo), όπου π.χ. θα δείτε ότι ισχυρίζονται ότι την Αμερική την ανακάλυψε …σκοπιανός ή ότι ο Ιησούς είναι γιος του ..Δία και της ..Παναγίας…!!!!!
2."Makedon"- skata paranoia ["Μακεδονική" -στα σλαβικά- παράνοια] , όπου π.χ. θα δείτε ότι ισχυρίζονται ότι ο Βασίελιος ο Βουλγαροκτόνος ήταν …σκοπιανός ή ότι ο Ζορμπάς του Καζαντζακη ήταν επίσης σκοπιανός όπως και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζι κ.α(http://www.youtube.com/watch?v=3HR6KWG_xwY)
3.Religious propaganda in fyrom (http://www.youtube.com/watch?v=gcVZiQC1A30), όπου π.χ. θα δείτε ότι ισχυρίζονται ότι οι Απόστολοι Λουκάς,Πέτρος κ.α. ήταν …σκοπιανοί…!!!!

Από το Blogger.