Ένα κραγιόν δείχνει πότε θέλει να κάνει... Σ$ξ


Το Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss είναι ένα διαφορετικό κραγιόν το οποίο δείχνει πότε η γυναίκα που το φορά είναι ερεθισμένη, πότε δηλαδή έχει τη διάθεση να κάνει σ$ξ.
Πως λειτουργεί; Όταν μια γυναικα είναι… ξαναμμένη, αλλάζει το χρώμα του και από απαλό ροζ γίνεται κόκκινο!

Αυτή η αλλαγή επέρχεται με την αντίδραση του οργανισμού της γυναίκας, όταν εκείνει ερεθίζεται σεξουαλικά. Το κάθε ένα κοστίζει γύρω στα 15€ και συνοδεύεται από ένα χρωματικό διάγραμμα ώστε να μπορεί ο άντρας να καταλαβαίνει πόσο καυλ.... είναι η γυναίκα που έχει δίπλα του.

Το «Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss» είναι επινόηση της καλιφορνέζικης εταιρείας, «Too Faced» και είναι διαθέσιμο στο e-shop της ιστοσελίδας της.

Είναι το απόλυτο… παγοθραυστικό

Η Lorraine Adams, η οποία είναι dating expert, λέει: «Είναι το απόλυτο… παγοθραυστικό. Σπάει τον πάγο στο ραντεβού. Αλλά όταν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Θα θέλατε, πραγματικά, ο άνδρας που κάθεται δίπλα σας στο λεωφορείο να γνωρίζει ότι έχετε καυλώσει;».

Πηγή: kamarinia.gr tsekouratoi.gr
Ένα κραγιόν δείχνει πότε θέλει να κάνει... Σ$ξ Ένα κραγιόν δείχνει πότε θέλει να κάνει... Σ$ξ Reviewed by Unknown on 10:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.