Μεθυσμένος αφέθηκε κρεμασμένος επί 90 λεπτά σε γέφυρα!!!


Νεαρός άνδρας σκαρφάλωσε σε γέφυρα και κρεμάστηκε προκειμένου να κερδίσει ένα στοίχημα τύπου «θάρρος ή αλήθεια» που έβαλε με τους φίλους του, οι οποίοι ήταν επίσης πιωμένοι.Εκείνος κρεμάστηκε, ωστόσο κανείς εκ των υπολοίπων δεν ήταν τόσο ψηλός που να μπορεί να τον κατεβάσει.


Ο Λι Μπάσετ απέδειξε πως είναι θαρραλέος, ωστόσο απέδειξε πως δεν είναι και προνοητικός. Και μάλιστα, το πλήρωσε. Κυριολεκτικά. 5.000 λίρες κόστισε το συνεργείοπου επιστρατεύτηκε προκειμένου να το κατεβάσει από τη γέφυρα. Και για να γίνει αυτό, πέρασαν ενενήντα ολόκληρα λεπτά συν του ότι χρειάστηκε να σταματήσιε η κυκλοφορία στους γύρω από τη γέφυρα δρόμους μέχρι να κατέλθει σώος ο πότης.
Το περιστατικό συνέβη στο Πλύμουθ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Λι Μπάσετ ζήτησε συγγνώμη για την ανόητη πράξη του. Φαίνεται πως μικρός έβλεπε πολύ Spiderman και στα… γεράματα φρόντισε να του μοιάσει.


http://a-pistefto.blogspot.gr
Μεθυσμένος αφέθηκε κρεμασμένος επί 90 λεπτά σε γέφυρα!!! Μεθυσμένος αφέθηκε κρεμασμένος επί 90 λεπτά σε γέφυρα!!! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.