Χάθηκε η μηχανή της στην Χαβάη κ βρέθηκε μετά από πέντε χρόνια στην Ταϊβάν!!!



Μία αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή που χάθηκε στην Χαβάη πριν από περίπου πέντε χρόνια εντοπίστηκε 9.000 χιλιόμετρα μακριά, στις ανατολικές ακτές της Ταιβάν.

Την μηχανή ανακάλυψε ο γενικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας China Airlines, καθώς έκανε βόλτα σε μια παραλία της Ταϊβάν.

Η φωτογραφική μηχανή δεν λειτουργεί πλέον, αλλά η μνήμη της βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και περιέχει φωτογραφίες από ένα ταξίδι καταδύσεων.

Χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τη βοήθεια και της κάλυψης της ιστορίας από τα αμερικανικά μέσα, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της φωτογραφικής μηχανής. Πρόκειται για την Λίντζεϊ Σκάλαν, μια γυναίκα από την πολιτεία της Τζόρτζια.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, η γυναίκα έχασε τη μηχανή ένα βράδυ του Αυγούστου του 2007, ενώ έκανε κατάδυση κοντά στην παραλία Black Rock, στη Χαβάη.

Η εταιρεία China Airlines ανακοίνωσε ότι προσφέρει στη Σκάλαν ένα δωρεάν ταξίδι στην Ταϊβάν, προκειμένου να παραλάβει την κάμερά της.

http://www.pygmi.gr
Χάθηκε η μηχανή της στην Χαβάη κ βρέθηκε μετά από πέντε χρόνια στην Ταϊβάν!!! Χάθηκε η μηχανή της στην Χαβάη κ βρέθηκε μετά από πέντε χρόνια στην Ταϊβάν!!! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.