ΔΗΜΑΡ σε παράκρουση!! Κατέθεσαν ερώτηση για την... εξάπλωση του ρατσισμού στα σχολεία!!



Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, με θέμα. τι άλλο; Την εξάπλωση του ρατσισμού στα σχολεία! Το αντεθνικό παραλήρημα του αριστερίστικου...


αυτού κομματικού μορφώματος, του οποίου ο ρόλος καταδείχθηκε ξεκάθαρα στις τελευταίες εκλογές, οπότε και αποτέλεσε το μαξιλαράκι του καθεστώτος για το σχηματισμό κυβέρνησης, έρχεται ως συμβολή στη μαζική υστερία του συστήματος των διεφθαρμένων για την διοργάνωση από την Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής των μαθημάτων ελληνικής μυθολογίας για μαθητές.


Οι συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι σιωπούν προκλητικά μπροστά στον ρατσιστικού υπόβαθρου, οικονομικό στραγγαλισμό των Ελλήνων, σκύλιασαν μπροστά στην αξιέπαινη πρωτοβουλία των συναγωνιστών της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, να συμβάλλουν στην ελληνοκεντρική εκπαίδευση των ελληνοπαίδων. Οι τέως μαρξιστές και νυν στυγνοί καπιταλιστές, βολεύονταν μέχρι τώρα στην αποδόμηση του Έθνους μέσω της αντεθνικής εκπαίδευσης των μαθητών στα σχολεία, όπου οι μαρξιστές εφαρμόζοντας στυγνή ιδεολογική τρομοκρατία και μαρξιστική προπαγάνδα διαπλάθουν τους μελλοντικούς δούλους της σιωνιστικής νέας τάξης πραγμάτων.


Οι συμπλεγματικοί καθεστωτικοί της ΔΗΜΑΡ λοιπόν, ανησυχούν όχι βέβαια για τον υποσιτισμό των Ελλήνων μαθητών αλλά για τον «ενδοσχολικό ρατσισμό», ο οποίος μάλιστα -όπως υποστηρίζουν- βρίσκεται σε έξαρση! Οι φαντασιόπληκτοι αριστεριστές, στην ερώτηση-παραλήρημα, κάνουν λόγο για συμπλοκές Ελλήνων και αλλοδαπών, κατηγορώντας φυσικά τα ελληνόπουλα ως «ρατσιστές». Αναφέρονται επίσης σε ελέγχους εθνικότητας στους οποίους υποβάλλονται οι «δυστυχείς» μετανάστες, από τους «κακούς» Έλληνες μαθητές, σε συμμορίες Ελλήνων εφήβων με ξυρισμένα κεφάλια και αρχηγούς που τρομοκρατούν τους αλλοδαπούς και για «ξενοφοβικά» συνθήματα σε θρανία και τοίχους. Υπενθυμίζεται σε εκείνους οι οποίοι το αγνοούν, πως για τα «τσακάλια της στέππας», της μνημονιακής ΔΗΜΑΡ, το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» είναι εξόχως ξενοφοβικό σύνθημα, ενώ ουκ ολίγες φορές κατηγόρησαν ως φασίστες όσους κρατούν την Ελληνική Σημαία!


Οι βουλευτές του κόμματος που συνηθίζει να υπερασπίζεται τη δράση των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θράκη, επιχειρούν να στηρίξουν τα λεγόμενά τους, επικαλούμενοι τα εμετικά δημοσιεύματα της ανθελληνικής, αγγλικής φυλλάδας "Independent" κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς και τα γεμάτα μπολσεβίκικο μίσος δημοσιεύματα των εγχώριων μέσων μαζικής εξαπάτησης, κατά της πρωτοβουλίας της Χρυσής Αυγής για την εκμάθηση της ελληνικής μυθολογίας και ιστορίας σε Έλληνες μαθητές.


Εν κατακλείδι, η πραγματική ανησυχία των ψοφιμιών του αριστερίστικου βραχίονα του καθεστώτος, δεν έχει να κάνει με την ενδοσχολική βία και με τον ρατσισμό από τους Έλληνες προς τους αλλοδαπούς μαθητές. Ρατσισμός φυσικά και υφίσταται στα σχολεία και αφορά τον ρατσισμό της συμπαιγνίας μαρξιστών καθηγητών και αλλοεθνών εις βάρος των ελληνοπαίδων! Μόνο που δυστυχώς για τους κόκκινους, τα ελληνόπουλα ξύπνησαν και βλέπουν τη Χρυσή Αυγή ως τη μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να καταστήσει την Παιδεία και τα σχολεία ξανά ελληνικά!


xryshaygh
ΔΗΜΑΡ σε παράκρουση!! Κατέθεσαν ερώτηση για την... εξάπλωση του ρατσισμού στα σχολεία!!  ΔΗΜΑΡ σε παράκρουση!! Κατέθεσαν ερώτηση για την... εξάπλωση του ρατσισμού στα σχολεία!! Reviewed by junior on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.