Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!Στις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελλάδα η επέτειος της Μικρασιατικής Καταστροφής μπορεί να πικραίνει ακόμη περισσότερο. Όμως θα πρέπει να μας θυμίζει ότι αυτή η χώρα έχει περάσει απίτευτες δυσκολίες και καταστροφές και πάντα, μα πάντα στάθηκε όρθια στα πόδια της,δυνάμωσε και επανήλθε σε περιόδους ακμής,τις οποίες πάντα βέβαια διέκοπταν καταστροφές και κρίσεις. Οι πολιτικοί της ποτέ δεν την άφησαν ...παραπονεμένη σ΄ αυτό το τομέα, όπως και ο λαός της ποτέ δεν λύγισε όπως πολλοί επιθυμούσαν διακαώς.
Έτσι και τότε. Της Μικρασιατικής Καταστροφής είχε ποηγηθεί μια θριαμβευτική -μέχρι κάποιο σημείο- εκστρατεία, η οποία ήταν αποτέλεσμα μιας περιόδου ακμής της χώρας, κατά την οποία -μην το ξεχνάμε αυτό- οι ΕΔ της είχαν γίνει ισχυρές.


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από την Μικρασιατική Εκστρατεία. Από την προέλαση του Ελληνικού Στρατού σε μια εκστρατεία που είχε στόχο να λυτρώσει,αλλά που τελικά και λόγω των τραγικών λαθών που έγιναν κατέληξε σε εφιάλτη.

Ο απόπλους των πλοίων που μεταφέρουν τις Ελληνικές ΕΔ στην Σμύρνη

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
Πηγή
http://istorikesmaxes.blogspot.gr
Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! Reviewed by Unknown on 14:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.