Απίστευτη ιστορία! Πραγματοποίησε το όνειρο μιας ζωής με… 100 ευρώ !!!



Αν είχατε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την δουλειά των ονείρων σας με μόλις 100 ευρώ θα αρπάζατε την ευκαιρία; Θα ήσασταν καχύποπτοι ή θα ρωτάγατε ποιος τρελός πουλάει μια ολόκληρη επιχείρηση με μόλις 100 ευρώ; Η απάντηση…σε μια από τις πιο ασυνήθιστες ιστορίες που όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Τόπος…το Μιλγουόκι των ΗΠΑ όπου ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας αποφάσισε να πουλήσει την επιχείρηση του για να επικεντρωθεί περισσότερο σε μια από τις άλλες εταιρίες του, σχεδιασμού ιστοσελίδων.

O Michael Diedrick θέλησε να βοηθήσει έναν συμπατριώτη του να αδράξει την ευκαιρία και να πολεμήσει την οικονομική κρίση και την μάχη για την επιβίωση. Έτσι έβαλε αγγελία στο διαδίκτυο για πώληση της καφετέριας με μόλις 100 ευρώ όμως ο μελλοντικός ιδιοκτήτης και αγοραστής θα έπρεπε εκτός από το μικρό αυτό αντίτιμο ,σύμφωνα με το συμβόλαιο, να εκπληρώσει και 11 όρους.

Όροι όπως : Να κρατήσει ανοικτό το κατάστημα για τουλάχιστον δυο χρόνια, να μην απολύσει κανέναν από το προσωπικό, να αγοράζει προϊόντα μόνο από την τοπική αγορά, να προσφέρειποιοτικές υπηρεσίες και να κάνει εκπτώσεις στους ντόπιους.

Από τους 24 υποψήφιους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον , νικήτρια, η 35χρονη άνεργη μαγείρισσα Nel Benton που πάντα το όνειρο της ήταν να εργαστεί σε μια καφετέρια σαν αυτή του Michael Dierdrick.

Όταν πρωτοαντίκρισε την αγγελία πίστεψε πως ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή καθώς η αξία της καφετέριας ξεπερνά τα 50.000 ευρώ. Όμως η ιστορία που τόλμησε τελικά να πιστέψει και να στηρίξει τα όνειρα της , της άλλαξε την ζωή.

Και πλέον είναι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους του κόσμου καθώς ένας συμπατριώτες της δεν της χάρισε μια επιχείρηση αλλά την ευκαιρία να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα.

http://drgorilla.gr
Απίστευτη ιστορία! Πραγματοποίησε το όνειρο μιας ζωής με… 100 ευρώ !!! Απίστευτη ιστορία! Πραγματοποίησε το όνειρο μιας ζωής με… 100 ευρώ   !!! Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.