Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει




Μήπως έχετε ένα φλερτ με έναν άντρα, αλλά δεν είστε σίγουρες αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία; Ή μήπως είστε περίεργες αν όλα αυτά που κάνει τα κάνει απλώς για να δει αν ενδιαφέρεστε εσείς ή αν όντως ενδιαφέρετε για εσάς; Όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλετε να δείτε αν αρέσετε στον συγκεκριμένο άντρα, ορίστε ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας αν θέλετε να διαπιστώσετε την αλήθεια.

Γλώσσα του σώματος

Εξετάστε τη γλώσσα του σώματος του. Η γλώσσα του σώματος μπορεί να είναι ο "μεγάλος μιλούν". Με τη γλώσσα του σώματος θα μπορέσετε να καταλάβετε αν αυτός ο άντρας σας θέλει. Ορίστε ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέξετε:

Επίμονο κοίταγμα. Γέρνει προς το μέρος σας συχνά. Ελέγξτε την κατεύθυνση των χεριών του, των ποδιών του και του σώματός του. Αν έχουν κατεύθυνση προς τα εσάς τότε είστε σε καλό δρόμο. Αρχίζει να περιποιείται τον εαυτό του έξω στην καφετέρια. Φτιάχνει τα μαλλιά του, στρώνει την γραβάτα του, κ.τ.λ. Κοιτάξτε τον τρόπο που κάθεται. Αν είναι ιδιαίτερα επιδεικτικός τότε προσπαθεί να προβάλει τον εαυτό του.

Οπτική επαφή

Παρατηρήστε τα μάτια του. Όπως αναφέρθηκε ήδη, ένας άντρας που ενδιαφέρεται για σας, θα σας κοιτάζει έντονα. Μπορεί επίσης να προσπαθήσει να "πιάσει" τη δική σας ματιά ή αν είναι ντροπαλός, μπορεί να στρέψει ξαφνικά το κεφάλι του προς την αντίθετη κατεύθυνση αν καταλάβει ότι τον είδατε που σας κοιτάει. Για να ελέγξετε το ενδιαφέρον του, "σαρώστε" το πρόσωπό του για τέσσερα δευτερόλεπτα και έπειτα κοιτάξτε αλλού. Στη συνέχεια κοιτάξτε ξανά για να δείτε πώς αντέδρασε. Αν τα μάτια του δεν φύγαν από πάνω σας τότε σίγουρα ενδιαφέρετε. Αν αισθανθείτε ότι τα βλέμματά σας διασταυρώθηκαν έστω και μισό δευτερόλεπτο παραπάνω σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο τότε επίσης ενδιαφέρετε. Από την άλλη πλευρά, αν στρέψει το βλέμμα του αλλού και αρχίζει να κοιτάζει τριγύρω, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρετε εκτός και αν είναι πάρα πολύ ντροπαλός.

Ακούστε τι λέει

Εάν του αρέσετε, είναι πολύ πιθανόν όταν βρει την ευκαιρία να σας μιλήσει, να αρχίσει να λέει πράγματα για τον εαυτό του προσπαθώντας να ανυψώσει το εγώ του. Πολλές φορές οι άντρες αισθάνονται την ανάγκη "να αποδείξουν" τα προτερήματά τους.

Άγγιγμα

Το άγγιγμα είναι μια σημαντική ένδειξη του ενδιαφέροντος σε μια αναπτυσσόμενη σχέση και μπορείτε να αξιολογήσετε το ενδιαφέρον τόσο με την παρατήρηση του πως σας αγγίζει όσο και του πώς αντιδρά όταν εσείς τον αγγίζετε. Αν ενδιαφέρετε για σας είναι πολύ πιθανό να σας αγγίζει συχνά όπως να σας πιάνει το χέρι καθώς γελάτε με ένα αστείο ή να σας αγκαλιάζει με την παραμικρή δικαιολογία, κ.τ.λ. Αν είναι ντροπαλός τότε δοκιμάστε εσείς να τον αγγίξετε για να δείτε πώς θα αντιδράσει. Αν προσπαθήσει να "ξεφύγει" τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται. Αν δεν έχει πρόβλημα με κάποιο άγγιγμα τότε μάλλον σας θέλει.

Συμπεριφορά

Παρακολουθήστε την συμπεριφορά του για να δείτε αν σας αντιμετωπίζει διαφορετικά από την υπόλοιπη παρέα. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για σας, μπορεί να αρχίσει να συμπεριφέρεται προστατευτικά προς το μέρος σας. Επίσης, ψάξτε σημάδια, όπως μετατόπιση της καρέκλας του προς τη δική σας, τοποθέτηση του χεριού του πίσω από την πλάτη της καρέκλας σας, κ.τ.λ.

Ενδιαφέροντα

Παρατηρείστε το πώς αντιδράει όταν του μιλάτε για τα δικά σας ενδιαφέροντα. Αν για παράδειγμα σας αρέσει ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής που ο ίδιος δεν γνωρίζει και πολλά για αυτό το είδος ωστόσο παρόλα αυτά σας ρωτάει σχετικά θέματα όπως ονόματα τραγουδιστών, συγκροτημάτων, τραγουδιών, κ.τ.λ. τότε αυτό δείχνει ενδιαφέρον στο να πιάσει κουβέντα αποκλειστικά μαζί σας με σκοπό να γνωριστείτε καλύτερα. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι που δείχνει ότι ενδιαφέρεται.

Δώστε προσοχή στους φίλους του

Αν ξέρουν ότι ενδιαφέρεται για εσάς, τότε είναι πολύ πιθανόν να πετάνε σπόντες για να τον πειράζουν. Ορισμένοι από τους φίλους του ίσως να προσπαθούσαν να μάθουν και πώς τον βλέπετε εσείς με σκοπό να του το μαρτυρήσουν.

Μίμηση

Κοιτάξτε να δείτε αν σας μιμείται. Η αντανάκλαση των πράξεων των άλλων είναι ένα σημάδι της αμοιβαίας έλξης. Εάν παρατηρήσετε ότι αντιγράφει δικές σας χειρονομίες, τον τρόπο ομιλίας, τις συμπεριφορές, κ.τ.λ. τότε τα πράγματα δείχνουν ότι σας θέλει.


http://dynamikhgynaika.blogspot.com 
http://www.newsnow.gr
Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει Reviewed by Unknown on 23:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.