Τα Συχνότερα Ψέματα Των Γυναικών





Είναι αναμφισβήτητο ότι όλοι υποκύπτουμε στον πειρασμό να πούμε μερικά ψεματάκια στην αρχή μίας σχέσης και ποιός ο λόγος;

Ο λόγος είναι γιατί θέλουμε να περάσουμε στο άτομο που μας έχει γοητεύσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Φαίνεται όμως ότι οι γυναίκες, που είναι από τη φύση τους ανασφαλή πλάσματα, είναι λίγο πιο επιρρεπείς στο ψέμα.

Επειδή είναι γνωστό ότι «της γυναίκας η ψυχή είναι μία άβυσσος», είναι μάλλον δύσκολο να ψυχολογήσουμε τη συμπεριφορά των γυναικών. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι γυναίκες, ώστε να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να μην ξεκινήσετε τη σχέση σας χωρίς να σας πιάσει κορόϊδο..

“ Πωωω έχουμε τόσα κοινά πράγματα μεταξί μας …”

Δεδομένου ότι τα “κοινά ενδιαφέροντα” φέρνουν κοντά δύο άτομα στην αρχή της γνωριμίας τους , οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν τις ενθουσιασμένες με τα πράγματα, που αρέσουν στο νέο τους σύντροφο όπως για παράδειγμα την αγαπημένη του ομάδα , τα χόμπυ του ,την μουσική που ακούει , τα μέροι που βγαίνει μέχρι και τις ταινίες που του αρέσουν . Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η κοπέλα σας δεν απολαμβάνει την αγαπημένη σας μουσική αλλά και αν σας έχει δώσει όρκο ότι τη λατρεύει, εκεί μπορεί και να είπε ένα μικρό ψεματάκι.

Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε: Μη φοβάστε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, αν μάθετε ότι η νέα σας σύντροφος υπερβάλλει λίγο όσον αφορά για παράδειγμα την ομάδα και τα ενδιαφέροντά της, πράγμα που σημαίνει μη βιαστείτε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι είναι η γυναίκα της ζωής σας γιατί έχετε τόσα πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Αφήστε το χρόνο και στη πορεία θα σας δείξει αν πραγματικά τα εννοούσε..

“Δεν το κάνω αυτό κανονικά ,μόνο μαζί σου το κάνω αυτό…”

Κοιτάξε αν σας το πει στην πρώτη βόλτα μαζί σας, θα μπορούσε να είναι αλήθεια.Αλλά όταν σας το πει λίγο πριν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα ή όταν βρεθείτε στο κρεβάτι, είναι το μεγαλύτερο ψέμα που μπορεί να σας πει.

Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε: Σίγουρα το έχει ξανακάνει αυτό και ίσως όχι μια φορά αλλά πολλές φορές. Το καλύτερο όμως για σας είναι να βγάλετε αυτές τις " κακές " σκέψεις από το μυαλό σας και απλά να απολαύσετε την συγκεκριμένη στίγμη..

“Ααχ τι καλούς φίλους που έχεις..!!!”

Για να πούμε την αλήθεια, η κοπέλα σας δεν πρόκειται να συμπαθήσει όλους τους φίλους σας. Απλά σκεφτείτε εσείς μπορείτε να συμπαθήσετε όλες τις φίλες της που είναι κουτσομπόλες ,αδιάκριτες και φλύαρες. Πολύ δύσκολο για να γίνει πραγματικότητα.Αλλά δεν μπορεί να μην εχούμε κι εμείς κάποιον ενοχλητικό ή περίεργο φίλο.Επειδή η νέα σας κοπέλα θέλει να αποτελεί ένα "μεγάλο"μέρος της ζωής σας και να σας πείσει ότι αποδέχεται και τους φίλους σας, εκεί μπορεί να υπερβάλει λίγακι.

Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε: Αυτή η στάση είναι σίγουρα πιο θετική από το να τους απέρριπτε κατευθείαν, έτσι τουλάχιστον δίνει στους ανθρώπους της ζωή σας δηλαδή τους φίλους σας την ευκαιρία να κερδίσουν την εκτίμησή της. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι με τον καιρό θα φανούν τα αληθινά της αισθήματα και βέβαια θα πρέπει να αποδεχτείτε την αλήθεια για τους φίλους σας αλλά και να είστε κι εσείς ανεκτικός με τους δικούς της φίλους ..

“Σου αρέσει αυτό που φόρεσα ; Απλά δεν ήξερα τι να βάλω!”

Το να δείχνουμε ελκυστικοί και sexy είναι ένα βασικό στοιχείο σε κάθε σχέση, ειδικά στην αρχή που τα πράγματά είναι πιο θερμά. Κάθε γυναίκα προσπαθεί να φαίνεται τέλεια στα μάτια του άνδρα που την ενδιαφέρει και πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για το πρώτο ραντεβού. Συχνά αυτές οι προσπάθειες είναι συχνά λίγο υπερβολικές και το πιο εντυπωσιακό η συγκεκριμένη γυναίκα ζει με την ψευδαίσθηση ότι στην πραγματικότητα δεν κάνει και καμία φοβερή προσπάθεια.

Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε: Είναι πολύ απλό,απλά απολαύστε αυτή τη σέξι και ελκυστική εικόνα γιατί είναι πολύ πιθανόν με την πάροδο του χρόνου σιγά-σιγά θα αρχίζει να εξαφανίζεται όλο αυτή η εικόνα.Γι'αυτό χαρήτε την κάθε στιγμή σας γιατί μπορεί να μην υπάρξει δεύτερη φορά..

«Έχω πάει με ... τόσους άνδρες»

Ας μιλήσουμε ειλικρινά ότι οι γυναίκες λένε σχεδόν πάντα ψέματα για τον "αριθμό " δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλες οι γυναίκες αλλά οι περισσότερες. Έχει να κάνει με το πότε ξεκινάει η συζήτηση για το θέμα και αν είναι αρμονίκη η σχέση (η κατάλληλη στιγμή,για αυτήν την κουβέντα)αλλά επηρεάζεται αναπόφευκτα και από τον αριθμό των συντρόφων, που θα χρειαστεί κι εσείς να πείτε.

Αν για παράδειγμα είχατε μόνο δύο με τρεις σοβαρές σχέσεις σε όλη τη ζωή σας, τότε μπορεί να αισθανθεί αμηχανία γιατί μπορεί να είχε μεγαλύτερο αριθμό συντρόφων και να αναγκαστεί να αφαιρέσει μερικούς. Αν για παράδειγμα της αποκαλύψατε ότι περάσανε πολλές γυναίκες από τη ζωή σας και αν η ίδια είχε μόνο ένα η δύο συντρόφους και πιστεύει ότι μπορεί να τη θεωρήσετε άπειρη,τότε μάλλον θα ανεβάσει λίγο τον αριθμό.

Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε: Ένα είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε να κάνετε με το ζόρι μία γυναίκα να αισθανθεί άνετα με τον εαυτό της. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι είτε να αναβάλετε αυτού του είδους τη συζήτηση είτε να κάνετε μία πιο αδιάφορη προσέγγιση, ώστε κανείς από τους δύο να μην πληγωθεί ή να το δει ανταγωνιστικά.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε καλή τύχη !

http://www.findtube.gr
Τα Συχνότερα Ψέματα Των Γυναικών Τα Συχνότερα Ψέματα Των Γυναικών Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.