Μια σουίτα μέσα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας! (φωτο και βιντεο)





Μέσα στο κάστρο της Σταχτοπούτας, στην Ντίσνεϋλαντ της Καλιφόρνια, βρίσκεται το μοναδικό δωμάτιο ξενοδοχείου στο κόσμο που δεν μπορείτε να νοικιάσετε, με κανένα αντίτιμο!

Υπάρχει μόνο ένα δωμάτιο προς ενοικίαση μέσα στο Μαγικό Βασίλειο και βρίσκεται μέσα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας. Αρχικά προοριζόταν ως κατάλυμα για τον ίδιο τον Walt Disney και την οικογένειά του, που θα το χρησιμοποιούσε κάθε φορά που θα επισκέπτονταν το πάρκο. Ο Walt Disney όμως δεν πρόλαβε να το δει ποτέ ολοκληρωμένο. Πέθανε το 1966, ενώ το δωμάτιο για σχεδόν 40 χρόνια χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη αλλά και ως τηλεφωνικό κέντρο. Ώσπου η εταιρεία που διαχειρίζεται πλέον το πάρκο, η Disney Consumer Products, αποφάσισε να ολοκληρώσει την σουίτα το 2005.
Σήμερα η σουίτα που ονομάζεται η «Σουίτα του Κάστρου της Σταχτοπούτας«, μπορεί να φιλοξενήσει έξι επισκέπτες και διαθέτει έπιπλα αντίκες από τον 17ο και τον 18ο αιώνα. Το μπάνιο του ή «Royal Bath» είναι κατάλληλο για βασιλιάδες. Οι νεροχύτες είναι από χαλκό και ασημί ενώ το υδρομασάζ του, με βρύση καταρράκτη και πολύχρωμο φωτισμό είναι το μαγικό σημείο της Σουίτας.

Δυο από τους τελευταίους τυχερούς επισκέπτες της σουίτας του κάστρου ήταν ο Kevin και ο Danielle Jonas των Jonas Brothers, το 2010. Από τότε η σουίτα δεν έχει ενοικιαστεί ξανά και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Δείτε ένα βίντεο – ξενάγηση αλλά και φωτογραφίες της σουίτας:

































http://www.dinfo.gr
Μια σουίτα μέσα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας! (φωτο και βιντεο) Μια σουίτα μέσα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας! (φωτο και βιντεο) Reviewed by Unknown on 20:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.