Η Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιάζει την εξόντωση μας!!!



Τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί απανταχού της γης υπεραμύνονταν μιας απεριόριστης ανάτασης της παγκόσμιας οικονομίας. Δισεκατομμύρια από το δημόσιο χρήμα σπαταλήθηκαν αφειδώς σε μια προοπτική συνεχούς ανάπτυξης των κρατών. Το δόγμα της ανάπτυξης όμως έγινε η αιτία μιας αλόγιστης σπατάλης και μιας εικονικής ευημερίας των λαών.

Αδιαφορώντας για το περιβαλλοντολογικό κόστος μιας τέτοιας πολιτικής, εξακολουθούν να σπαταλούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του πλανήτη, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες του μέλλοντος που θα αναγκαστεί μέσα τους να ζήσει ο άνθρωπος.

Σχεδόν τα μισά από τα δάση στην εύκρατη και τοπική ζώνη του πλανήτη, έχουν χαθεί, για να δημιουργηθούν είτε καλλιεργήσιμες περιοχές, είτε για να εγκατασταθούν βιομηχανικές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα η αποψίλωση τους να προκαλέσει μια καταστροφική αλλαγή της χλωρίδας και της πανίδας αυτών των περιοχών και την υπερθέρμανση του πλανήτη. Εξάλειψη ορισμένων ειδών, καθίζηση του εδάφους με συνέπεια φοβερές πλημμύρες, συνεχή εξάντληση του εδάφους, άρα μη παραγωγικότητα, ερημοποίηση και διάβρωση, άρα έλλειψη νερού.

Η αλόγιστη συμπεριφορά των περισσοτέρων βιομηχανικών μονάδων απέναντι στο περιβάλλον, έχει σε άπειρες περιπτώσεις μολύνει το νερό, ρίχνοντας ποσότητες χημικών στους υδροφόρους ορίζοντες, επιδεικτικά αγνοώντας τους νόμους.

Τεράστιες μερίδες του ανθρώπινου πληθυσμού έχουν αποκλειστεί από την πρόσβαση σε καθαρό νερό, ή τροφής, με αποτέλεσμα οι ασθένειες και η λειψυδρία να τις αποδεκατίζουν.

Εξ άλλου και στις λεγόμενες "δυτικές πλούσιες¨ χώρες, πολλές από τις χημικές ουσίες προκαλούν άπειρες παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό, καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, αλλεργίες, εκζέματα, χρόνιες ασθένειες, υπογεννητικότητα ακόμα και θάνατο.

Κι αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα, που η αλήθεια είναι ότι σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε επιτυχώς από τη Παγκόσμια ελίτ, ένας παγκόσμιος αυξανόμενος προβληματισμός τροφοδοτήθηκε από τα ΜΜΕ, τους πολιτικούς και τους επιστήμονες που εκφράστηκε με λίγα λόγια ως εξής:

" Η ανθρώπινη δραστηριότητα είναι υπεύθυνη για την επικείμενη καταστροφή του πλανήτη".

Θυμηθείτε την απονομή του Όσκαρ στον πρώην Αντιπρόεδρο των Η.Π.Α, Αλ Γκορ, για το ντοκυμανταίρ του "An Inconvenient Truth"( Μια ενοχλητική Αλήθεια).

Στήθηκε λοιπόν μια "βιομηχανία" του κλίματος, η οποία χρηματοδοτείται αφειδώς με δισεκατομμύρια δολλάρια ετησίως, με αποστολή να πείσει όλους τους ανθρώπους ότι είναι η μάστιγα του πλανήτη και χρειάζεται μια παγκόσμια συλλογική δράση για να προστατευθεί η Γη από αυτούς. Η οικολογία προβάλλεται πλέον από κάθε μέσο ενημέρωσης, από νεοεποχίτικους και πολιπολιτισμικούς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, από κόμματα και στρατευμένους σε αυτή την ιδέα πολιτικούς, καλλιτέχνες και "διανοούμενους" ως η "Νέα Θρησκεία" με απήχηση σε θρησκευόμενους ή μη.

Το Χόλυγουντ παίζει σημαντικό ρόλο στη προβολή της ιδέας ότι ο άνθρωπος είναι ο "καταστροφέας" της Γης.Ταινίες με θέμα οικολογικό, ακόμα και κωμωδίες περνάνε έξυπνα αυτό το μήνυμα.

Τρελά ψάρια που τρώνε ανθρώπους, μεταλλαγμένοι καρχαρίες, έξυπνα ζωάκια που εκδικούνται τον υπεύθυνο μιας οικολογικής καταστροφής, φυτά με δολοφονικές τάσεις και ότι σαχλαμάρα μπορεί να φανταστεί κανείς, περνάει το μήνυμα στην νεολαία κυρίως, μιας καταστροφικής τάσης του ανθρώπου προς τη φύση.



Η δημιουργία όμως οικολογικών ανησυχιών, οδηγεί στην αναζήτηση εύρεσης αποτελεσματικών λύσεων.

Η Γη πρέπει να σωθεί. Και εφ΄όσον ο υπεύθυνος βρέθηκε, πρέπει να εξοντωθεί.



Και αυτό που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προωθεί και επιδιώκει είναι ο έλεγχος των γεννήσεων και η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Άλλωστε στις γνωστές " Georgia Guidestones" αποκαλούν τις πλατειές λαϊκές μάζες " άχρηστους καταναλωτές". (useless eaters).

Οι ILLUMINATI, στο περίφημο σχέδιο που έγραψαν στα τέλη του 1700, αναφέρουν ότι θα επιδιώξουν να δημιουργηθούν τέτοια προβλήματα που θα απειλούν την ανθρωπότητα και θα τους επιτρέψουν να θέσουν σε εφαρμογή την μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

" Όταν θα έλθουμε στη βασιλεία μας, οι ρήτορες μας θα μιλήσουν για τα μεγάλα προβλήματα που θα αναστατώσουν την ανθρωπότητα ώστε να φέρουν τελικά τον κόσμο υπό την ελεήμονα κυριαρχία μας".

Αυτό που είναι προφανές, είναι ο άνθρωπος πρέπει να αγαπά και να προσέχει τούτο τον όμορφο πλανήτη.

Κλιματικές και περιβαλλοντολογικές απειλές όντως τον απειλούν, με την κακή και απερίσκεπτη χρήση της τεχνολογίας.

Οφείλουμε να δείξουμε τον δέοντα σεβασμό, αναπτύσσοντας νέες οικολογικές λύσεις και τεχνικές, που σκοπίμως αποκρύπτονται και θάβονται από την κατευθυνόμενη επιστημονική κοινότητα.

Και κυρίως πρέπει να αναπτύξουμε τη συνείδηση μιας οικολογικής μεν, αλλά όχι κατευθυνόμενης αγάπης προς το χώρο που μας φιλοξενεί.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ - ΦΥΛΑΚΗ της παγκόσμιας ελίτ, κάποια στιγμή θα χάσει το σάπιο περίβλημα που τον περιβάλλει. Μέχρι τότε ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε με αγάπη προς την ανθρώπινη ύπαρξη και να προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε τις καταστροφικές τάσεις που μας χαρακτηρίζουν.

Κάπου διάβασα: "Η αγάπη, ως προς την ποιότητά της είναι ομοίωσις με τον Θεόν".

Πηγή: thecuriosityofcat
http://antineotaksiths.blogspot.gr
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιάζει την εξόντωση μας!!! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιάζει την εξόντωση μας!!! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.