Διαλύεται η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία;!



Εικόνα πλήρης διάλυσης παρουσιάζει τα τελευταία 24ωρα η εθνικιστική οργάνωση της Αλβανίας Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.

Όπως ανακοινώθηκε από τα αλβανικά ΜΜΕ η συντριπτική πλειοψηφία των ανώτερων στελεχών της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας αποφάσισε ομόφωνα την αμετάκλητη παραίτησή τους από την ηγεσία του κόμματος, αφού όπως τονίζουν ο Σπαχίου κάνει του κεφαλιού του και δεν ρωτάει κανέναν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Shekulli» ο μέχρι πρότινος Γραμματέας της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας για θέματα Υγείας, Agim Koçillari, δήλωσε ότι ο πρόεδρος της εθνικιστικής οργάνωσης Kreshnik Spahiu κατά τη διάρκεια συνάντησης με μέλη της Γραμματείας του κόμματος ζήτησε 100 χιλιάδες ευρώ από το κάθε άτομο που θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία στις εκλογές της 23ης Ιουνίου.

Οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις φαίνεται πως ήρθαν ως αποτέλεσμα του βέτου που έβαλε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, ούτως ώστε να μην συμπεριληφθεί η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία στον συνασπισμό του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Η κίνηση αυτή άφησε τον Σπαχίου και του "φίλους" του κυριολεκτικά στον αέρα καθώς με την αυτόνομη κάθοδό του στις εκλογές είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσει έστω και μία έδρα.


http://aftonomi.gr
Διαλύεται η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία;! Διαλύεται η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία;! Reviewed by Unknown on 15:50 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.