Θὰ τσιπάρωνται σὲ λίγο ὅλοι οἱ ἐργαζόμενοι στὶς Η.Π.Α; Ὁ Ὀμπάμα τὸ ἐνέκρινε!!!!


(H Nέα Τάξη Πραγμάτων, με τους σχεδιαστές της, δηλαδή τους πανίσχυρους αλλά στο παρασκήνιο κινουμένους εγκεφάλους της, προχωρά με σταθερά βήματα, προς τους σκοπούς της. Το "μάντρωμα" του ανθρωπίνου γένους, σε όλη την υδρόγειο, σε ασφυκτικά πλαίσια "φυλακής" και συνεχών ελέγχων και "τσεκαρίσματος"! Οι αντιστάσεις δυστυχώς λιγοστεύουν, είτε απο φόβο, επειδή συνήθως τα "εμπόδια" τα "παραμερίζουν", είτε κυρίως απο παχυλή άγνοια, αφού στην συντριπτική τους πλειονότητα, τα ΜΜΕ διεθνώς, τα κατέχουν ... οι ίδιοι! ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)
Ο απόλυτος έλεγχος - ο φασισμός της επιβολής των σύγχρονων τεχνολογιών από τα νεοταξικά κέντρα που καταργούν την ελευθερία και την ιδιωτικότητα των πολιτών - πρώτος σταθμός Η.Π.Α - η συνέχεια αναμένεται και στις υπόλοιπες χώρες της Δύσεως... Έρχεται το υποχρεωτικό τσιπάρισμα για την συνέχιση της απασχολήσεως των Αμερικανών πολιτών;

Προσφάτως, δύο γερουσιαστές των Η.Π.Α., συναντήθηκαν με τον Barack Obama (σημείωση Εθν.Ετ. Άς μήν ξεγελούν κανέναν απολύτως, τα χαμόγελά του ή δήθεν φιλολαϊκή συμπεριφορά του, μπροστά στις κάμερες! Δεν είναι τίποτε άλλο,παρά ένας ακόμη "ηγέτης - βιτρίνα", που "σπρώχνει" τους σχεδιασμούς των σκοτεινών παρασκηνίων! Αλλοιώς, άν είχε αντιρρήσεις, θα τον "έστελναν", να κάνη "πάρέα" με τον ...Κέννεντυ, στον άλλο κόσμο!!!) προωθώντας την καθιέρωση μίας νέας εθνικής βιομετρικής ταυτότητος, η οποία θα εξαναγκάζει τους εργαζομένους, να υποβάλλονται σε σάρωση και καταχώρηση των προσωπικών τους δεδομένων: είτε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων(!), είτε μέσω σαρώσεως της ίριδος του οφθαλμού!!! (Σημείωση Εθν.Ετ. Άς σκεφθούμε απλώς, πόσα χρόνια πρίν, στο εντελώς και πάντοτε στημένο και καλοκουρδισμένο "Χόλλυγουντ", μας είχαν "δείξει" σε διάφορες ταινίες, όλα αυτά, δηλαδή την δακτυλοσκόπιση και την ιριδοσκόπιση! Τότε ως συνήθως, πολλοί είπαν, πώς πρόκεται για... "επιστημονική φαντασία"! Όχι, ήταν προειδοποίηση και "προσεγμένος" μηχανισμός "εξοικιώσεώς" μας...Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν μεγάλο μέρος των κινηματογραφικών τους ταινιών, εδώ και αρκετά χρόνια.)
Όποιοι εργαζόμενοι αρνηθούν να συμμορφωθούν με αυτό το νέο - εντελώς όμως αρρωστημένο! - καθεστώς πλήρους παρακολουθήσεως, ενδέχεται να απολύονται αυτομάτως! (σημείωση Ε.Ε. Έτσι θα επιβληθούν "ανετότερα", χωρίς πολλές - πολλές αντιρρήσεις. Έλα όμως που δεν όλοι οι άνθρωποι, πειθήνιοι και "βολικοί", όπως τους "προτιμά" η Νέα Τάξη!)

Το πρόγραμμα θα λάβει την ονομασία "Believe System," ακρωνύμιο των αγγλικών όρων 'Biometric Enrollment', 'Locally stored Information and Electronic Verification of Employment' -- Βιομετρική Ένταξη, Τοπικά Αποθηκευμένες Πληροφορίες και Ηλεκτρονική Διακρίβωση Απασχολήσεως.(σημείωση Εθν.Ετ.Προσέξτε νέες "ειδικές" ορολογίες που θα βάλλουν με το "στανιό" στην ζωή μας, για να ...συνηθίζουμε! Να μήν τους περάση!)

Η κάρτα ταυτότητος, θα περιέχει ένα κρυπτογραφημένο ψηφιακό κώδικα-"κλειδί" ο οποίος θα πρέπει να συνταιριάζει, με τις βάσεις δεδομένων προσβάσεως στους χώρους εργασίας... Ένα 'τσιπ' με μικροεπεξεργαστή(!), που θα περιέχεται στην κάρτα, θα αποθηκεύει τα βιομετρικά στοιχεία του εργαζομένου. Ο εργαζόμενος θα πρέπει να έχει πάντα(...) μαζί του την βιομετρική κάρτα προσωπικών στοιχείων, ενώ ο εργοδότης θα είναι υποχρεωμένος, να διενεργεί σχετικό έλεγχο σαρώσεως της κάρτας αυτής. (σ.σ. 'pentapostagma.gr'. Γεγονός που οδηγεί στο υποχρεωτικό τσιπάρισμα όλων των εργαζομένων!)

Έπειτα από την συνάντηση με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α, το πλάνο θεωρήθηκε πολλά υποσχόμενο, και αναμένεται πλέον να τεθεί προς ψήφιση το ανάλογο νομοσχέδιο. Ουσιαστικώς, το συγκεκριμένο σύστημα βιομετρικής ανιχνεύσεως και παρακολουθήσεως, θα υποχρεώνει τους εργοδότες να αρνηθούν την εργασία(το καταλάβαμε!) σε όσους δεν "ταιριάζουν" με τα στοιχεία της υπαρχούσης βάσεως δεδομένων...


'Pentapostagma.gr
http://ethniki-eteria.blogspot.gr
Θὰ τσιπάρωνται σὲ λίγο ὅλοι οἱ ἐργαζόμενοι στὶς Η.Π.Α; Ὁ Ὀμπάμα τὸ ἐνέκρινε!!!! Θὰ τσιπάρωνται σὲ λίγο ὅλοι οἱ ἐργαζόμενοι στὶς Η.Π.Α; Ὁ Ὀμπάμα τὸ ἐνέκρινε!!!! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.