Monster High: Μια κούκλα? ή Ατζέντα Illuminati ? !!!!!

Το είδαμε να προβάλλεται το τελευταίο καιρό στην Ελλάδα από κανάλι με ευρείας απήχησης παιδικό πρόγραμμα. Στην αρχή μου κίνησε τη περιέργεια.Παρακολουθώντας το όμως στη συνέχεια, το βρήκα αποκρουστικό, ώρες- ώρες αποτρόπαιο και γεμάτο από κρυφά μηνύματα. Το κοινό του κυρίως κορίτσια έως 12 ετών.
Κι αναρρωτήθηκα.Τι στο καλό θέλουν να διδαχθούν από αυτό το πρόγραμμα τα παιδιά? Ούτε αστείο είναι,ούτε τρυφερό,ούτε με μορφωτικο περιεχόμενο.Ψάχνοντας στο διαδίκτυο δείτε τι ανακάλυψα.
Με την πρώτη ματιά, η Monster High είναι απλώς μια απλή κούκλα με νέο look. Ωστόσο, κοιτάζοντας τοσυμβολισμό Monster High και τα βίντεο που σχετίζονται με αυτό, ανακαλύπτουμε ότι επικοινωνεί πολλά συγκεκριμένα μηνύματα για τα μικρά παιδιά, ιδιαίτερα για τα νεαρά κορίτσια. Θα δούμε πώς αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιείται για να εισάγουν τα παιδιά σε ορισμένες πτυχές της Ατζέντας Illuminati.



Το Monster High είναι ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο franchise παιχνίδι που είναι παρόμοια με τη κούκλα Bratz, καθώς και οι δύο αποτελούνται από νευρικoύς, μοντέρνους χαρακτήρες με συμπεριφορά. Όπως και πολλά άλλα franchises παιχνίδια,το Monster High είναι κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι μια κούκλα: Είναι μία πολυ-πλατφόρμα που αποτελείται από παιχνίδια, DVD, μια σειρά ιστοσελίδων, μουσικά βίντεο, βιντεοπαιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ ένδυσης, και πολλά άλλα.
Η μάρκα ξεχωρίζει με το μοναδικό, διεστραμμένο σύμπαν της εμπνευσμένη από ταινίες τεράτων και sci-fi τρόμου. Όλοι οι χαρακτήρες είναι είτε απόγονοι των γνωστών τεράτων από ταινίες ή κάποιο είδος των undead zombies. Ενώ το σύνθημα του Monster High είναι «Να είστε ο εαυτός σας, να είστε μοναδικοί, να είστε ένα τέρας!", αυτό το franchise παιχνίδι επικοινωνεί επίσης βαθύτερα μηνύματα στο νεανικό κοινό του. Στην πραγματικότητα, μια πιο προσεκτική ματιά στις ιστορίες του High Monster αποκαλύπτει ότι είναι απολύτως σε συγχρονισμό με την Ατζέντα Illuminati,προωθώντας θέματα όπως hypersexualization(υπερσεξουαλισμός), επιπολαιότητα, την κουλτούρα του θανάτου, ακόμα και τον έλεγχο του νου. Αυτά τα θέματα είναι πλούσια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η παρουσία τους σε μια κούκλα για τα παιδιά αποδεικνύει περαιτέρω ότι υπάρχει μια συνεχής προσπάθεια να εκθέσουν τα ευαίσθητα μυαλά σε ένα συγκεκριμένο σύνολο συμβόλων και αξιών.
Αυτό δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάζει αφού το Monster High δημιουργήθηκε από την μεγαλύτερη εταιρεία παιχνιδιών στον κόσμο, Mattel, με έσοδα πάνω από 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια ανά έτος.Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Robert A. Eckert, είναι εδώ και πολύ καιρό, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής και της Bilderberg, τις δύο πιο ισχυρές ελίτ που διαμορφώνουν τον κόσμο σήμερα. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι εκπρόσωποι της εταιρείας που παρευρίσκονται σε αυτές τις συναντήσεις των ελίτ υπάρχουν επειδή τα σήματά τους μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της μακροπρόθεσμης ατζέντας της ελίτ. Ισχυρές, παγκοσμίου εμβέλειας εταιρείες όπως η Mattel δεν πωλούν μόνο προϊόντα, πωλούν μια κουλτούρα που συνδέεται με αυτά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα παιδιά συνδέονται ακόμα και με εμμονή με τις κούκλες τους και το σύμπαν που τους περιβάλλει, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγγίξουν τα νέα μυαλά και να τους διδάξουν τις αξίες και το μέλλον της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Ας ρίξουμε μια ματιά στο High Monster και το σύμπαν που εισάγει τα μικρά παιδιά.ΤΟ ΜONSTER HIGH ΣΥΜΠΑΝ


Οι χαρακτήρες του Monster High ντυμένοι με ρούχα που είναι μάλλον ακατάλληλα για το γυμνάσιο. Επίσης, τα ντουλάπια τους έχουν σχήμα φέρετρου με νεκροκεφαλές για κλειδαριές. Με λίγα λόγια, προωθούν τη κουλτούρα του σεξ και του θανάτου σε νεαρά κι ευαίσθητα παιδιά.


Ο κόσμος τoυ Monster Ηigh είναι βασικά ένα γυμνάσιο με τους απογόνους διασήμων τεράτων όπως του Δράκουλα και του Φρανκενστάιν. Οι χαρακτήρες φορούν ρούχα που κλίνουν έντονα προς την σέξι πλευρά, κάνοντας με να αναρωτιέμαι τι είδους μήνυμα θέλουν να παραδώσουν στο κοινό-στόχο του Monster High: κορίτσια κάτω των 10 ετών. Ακόμη πιο ανησυχητικό, η κρυμμένη ιστορία και ο συμβολισμός που συνδέεται με πολλούς χαρακτήρες με ισχυρή αναφορά σε σκοτεινές έννοιες, όπως η Monarch Mind Control,("Monarch" είναι το κωδικό όνομα για τη συγκεκριμένη τεχνική ελέγχου του νου ). Πράγματι οι περισσότεροι Monster High χαρακτήρες είναι είτε τεχνητά κατασκευασμένοι ή ένα προϊόν από κάποιο είδος πειράματος και πολλοί από αυτούς δεν έχουν πραγματικά ένα δικό τους μυαλό. Όλοι είναι κυριολεκτικά νεκροί και κινούνται από κάποιο είδος ανίερης δύναμης. Όταν κάποιος προσθέτει το γεγονός αυτό στον συμβολισμό και την προσωπικότητα που σχετίζεται με κάθε χαρακτήρα, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το Monster High πρόκειται για μια δέσμη από σκλάβους της Monarch Mind Control. Εδώ είναι μερικοί από τους κύριους χαρακτήρες:



Frankie Stein


Η Frankie Stein είναι η κόρη του Φρανκενστάιν.Ολόκληρο το σώμα της είναι ραμμένο και μερικές φορές, χάνει μερικά από τα μέρη του σώματος της. Στο συμβολισμό MK, αυτό αντιπροσωπεύει την αδυναμία των δούλων και την αποσπασματική φύση τους. Επίσης, παρατηρήστε το"logo" της στο πάνω μέρος δεξιά: κρανίο με κάταγμα και ραμμένο-που αντιπροσωπεύει ένα κατακερματισμένο μυαλό.
Η Frankie Stein είναι ένα τεχνητό δημιούργημα από ένα τρελό επιστήμονα (ένας χειριστής ΜΚ;). Η ιστορία της αναφέρει ότι είναι 15 ημερών (ναι, ημέρες, όχι χρόνια). Με άλλα λόγια, το alter persona δημιουργήθηκε από τον χειριστή της πριν από 15 ημέρες. Το κεφάλι της το συγκρατούν δύο βίδες, συμβολίζοντας ότι δεν έχει δικό της μυαλό.Οι βίδες είναι διαφορετικού χρώματος, επειδή είναι διαφορετικής πολικότητας, αρνητικό και θετικό. Αυτό αναφέρεται στην έννοια της δυαδικότητας που εννοεί ότι θα είναι για πάντα σκλάβοι ΜΚ. Για να τονίσει ακόμη περισσότερο την έννοια της δυαδικότητας, τα μάτια της είναι διαφορετικού χρώματος, τα μαλλιά της είναι ριγέ άσπρο και μαύρο και στη βιο σελίδα της αναφέρει ότι το αγαπημένο χρώμα της είναι "μαύρες και άσπρες ρίγες".
Η Frankie Steincan κάνει ηλεκτροσόκ στον εαυτό της και τους άλλους - μια αναφορά σε βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ που χρησιμοποιούνται στο Monarch Mind Control, σε σκλάβους του προγράμματος.

Η Frankie Stein κανει ηλεκτροσόκ!!!!!



Εδώ είναι η Frankie Stein σε ένα κρεβάτι κάνοντας το σήμα του Πανόπτη Οφθαλμού.Ναι, τα μικρά κορίτσια μπορούν πλέον να κοιμούνται ντυμένα στο συμβολισμό Illuminati.


Εδώ είναι ένα μήνυμα από το Monster High "Ευτυχισμένο το Νέο Έτος" κάνοντας άλλο ένα
σήμα του Πανόπτη Οφθαλμού.

Οπερέττα
Οπερέτα είναι η κόρη του Φαντάσματος της Όπερας. Διαπρέπει στις τέχνες του θεάματος, όπως το τραγούδι και ο χορός. Κατά κάποιο τρόπο, αυτή είναι η καλλιτέχνης το αστέρι της ομάδας. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο συμβολισμός αυτός σχετίζεται και συνδέεται με την πραγματική ζωή των -pop stars σήμερα - 
δηλαδή: Το αναπόφευκτο One-Eye σημάδι.
 
Για να τονίσει τη σύνδεσή της με τη μουσική βιομηχανία των Illuminati, όλοι οι συμβολισμοί που σχετίζονται με την Operatta (ακόμη και το λογότυπο της) περιστρέφεται γύρω από το σήμα του One-Eye. Όπως και η Lady Gaga και οι Rihannas αυτού του κόσμου, δίνει σχεδόν πάντα έμφαση στο ένα μάτι.

Θα παρατηρήσετε ότι η κιθάρα της, διαμορφώνεται όπως ένα φέρετρο, καθώς, επειδή, προφανώς, ο θάνατος είναι τόσο cool. !!!!!
H Οπερέτα εξασκεί τη μουσική της σε ένα μέρος που λέγεται "οι κατακόμβες". Ο συμβολισμός του κρησφύγετοu της είναι αρκετά κραυγαλέoς.


Η σκηνή της Operatta"εποπτεύεται" από έναν εξέχοντα Πανόπτη Οφθαλμό.
Εν ολίγοις, η Operatta φαίνεται να λέει στα νεαρά κορίτσια: "Αν θέλετε να είστε μέρος της μουσικής βιομηχανίας, θα πρέπει να αγκαλιάσετε τις εικόνες Illuminati".

Werecats
Το πρόγραμμα Sex Kitten εκπροσωπείται στη λαϊκή κουλτούρα με οτιδήποτε σχετικό με τις γάτες, χαρακτηριστικά ελκυστικά για τα κορίτσια. Οι αδελφές Werecat είναι ακριβώς γι αυτό το πρόγραμμα.

Η ιστορία πίσω σχετικά με τις αδελφές Werecat είναι αρκετά σκοτεινή και παρόμοια με την ιστορία πολλών πραγματικών σκλάβων του Μοnarch Mind Control . Το επεισόδιο Οι εννέα ζωές του Toralei , περιγράφει πώς η Werecat η αδελφή του Toralei είναι μια ορφανή που περιπλανιέται στους δρόμους και που την πήρε και την κλείδωσε "το σύστημα".


Οι αδελφές Werecat "πίσω από τα κάγκελα» ... ή οι εκ νέου εκπαιδευμένοι από το Σύστημα.
"Μερικά παιδιά ζουν σε ανάδοχες οικογένειες, ή με γονείς που εγκρίθηκαν, ή σε ορφανοτροφεία, ή με επιστάτες και κηδεμόνες.
Επειδή αυτά τα παιδιά βρίσκονται στο έλεος ενηλίκων που δεν έχουν σχέση μαζί τους , αυτοί οι τύποι των παιδιών συχνά πωλούνται για να γίνουν σκλάβοι του προγράμματος Μind Control των μυστικών υπηρεσιών. Nα θυμάστε ότι πολλές από αυτές τις οργανώσεις ελέγχονται από τους Illuminati. Ένας σκλάβος των Illuminati μπορεί συχνά να εργάζεται για μία από αυτές τις ομάδες μπροστά, ενώ οι Illuminati διατηρούν τον έλεγχο της βάσης του προγράμματος ".
- Fritz Springmeier,
The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave
( η φόρμουλα Illuminati για να δημιουργήσετε ένα σκλάβο με έλεγχο του νου.)




Οι αδελφές στη συνέχεια «έχουν προσληφθεί» από τη «διευθύντρια» του Monster High. Θα παρατηρήσετε ότι κρατά το κεφάλι της στο χέρι της, έναν τρόπο που δείχνει ότι οι χειριστές ΜΚ επίσης συχνά ελέγχονται και αυτοί.
*ΜΚ=MK-ULTRA / Monarch Mind Control
Είναι πραγματικά το Monster High μια ιστοσελίδα προγραμματισμού MK;
Σχετικό γεγονός: η Μέριλιν Μονρόε, το πρωτότυπο του προγράμματος Kitten, έζησε σε ανάδοχες οικογένειες κατά τη διάρκεια της εφηβείας της .Ένα άλλο σχετικό γεγονός: Ο πατέρας του MK-Ultra προγράμματος, ο Γιόζεφ Μένγκελε , πειραματίστηκε σε χιλιάδες δίδυμα για να τελειοποιήσει τεχνικές ελέγχου του νου.
Βίντεο
Ο διαδικτυακός τόπος του Monster High περιλαμβάνει πολυάριθμα κινούμενα webisodes που είναι εξαιρετικά δημοφιλή (κάθε ένα από αυτά έχει αρκετά εκατομμύρια προβολές στο YouTube). Ενώ ο κύριος στόχος αυτών των μικρών βίντεο είναι να πουλήσει κούκλες, παρ 'όλα αυτά υπάρχει πολύς συμβολισμός σε αυτά. Επίσης, μερικά βίντεο αναφέρονται στον ελέγχο του νου με μάλλον κραυγαλέο τρόπο. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα βίντεο.
Dueling Προσωπικότητα
Αυτό το βίντεο ασχολείται με τον πυρήνα του Προγραμματισμού Monarch.
Η δημιουργία εντελώς ξεχωριστών personas alter. Ο φίλος του Frankie Stein, το όνομά του Τζάκσον, ανακαλύπτει ότι έχει μια προσωπικότητα που ενεργεί εντελώς ξεχωριστά από αυτόν. Κατά την έναρξη του βίντεο λέει:
"Έτσι, κάθε φορά που ξυπνάω σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι μόνος και σε σύγχυση, είναι όλα εξ αιτίας του! Έχω τόσα πολλά να πω για αυτόν τον τύπο. Αλλά δεν μπορώ να τον αντιμετωπίσω ακόμη... και αυτό ... γιατί είμαι εγώ. "
Ο Holt, ο cool άλλος εαυτός του Τζάκσον έχει ένα τατουάζ γύρω από το ένα μάτι, σαν να ήθελε να δώσει έμφαση σε ότι έχει σχέση με το Illuminati Mind Control σε αυτή την ιστορία.


Στο τέλος ο Frankie Stein χωρίζει με τον Τζάκσον και τον άλλο του εαυτό μέχρι να μπορέσουν να «λύσουν τις διαφορές τους». Γιατί τα παιδιά εκτίθενται σε αυτό; Ποιο είναι το νόημα; Δεν νομίζω ότι πολλά νεαρά κορίτσια σχετίζονται με αυτή την ιστορία.


Στο επεισόδιο με τίτλο " I Know What You Did Last Frightday», η διευθύντρια πρoκαλεί τον άλλο εαυτό του Τζάκσον χρησιμοποιώντας τη μουσική - μια πραγματική τεχνική MK - γιατί χρειάζεται τη δημιουργική Holt για να ζωγραφίσει μια τοιχογραφία.
Αναίρεση της Voodoo
Ένα άλλο webisode επικεντρώνεται στην Hoodude, μια κούκλα βουντού που έχει μια κακή ημέρα και, επειδή είναι μια κούκλα βουντού, ο καθένας στο σχολείο 
έχει μια κακή ημέρα.

Ο Hoodude είναι ένας ακόμη χαρακτήρας που έχει δημιουργηθεί τεχνητά και που δεν έχει στη πραγματικότητα δικό του μυαλό.
Επίσης, υπάρχει ένα μάτι πράγμα που συμβαίνει και με τα διαφορετικού χρώματος κουμπιά του.

Η μαγεία Voodoo είναι ακόμη μια πολύ σημαντική πτυχή της Monarch Μind Control που εκπροσωπείται στο High Monster.
«Κατά τη συζήτηση πώς δημιουργείται τραύμα που βασίζεται σε mind-control , το βουντού πρέπει να συμπεριληφθεί ως συστατικό. Πολλοί σκλάβοι ελεγχόμενοι με mind-control είχαν βουντού ως μέρος του τραύματος τους, και πολλοί είχαν κούκλες βουντού τοποθετημένες στα συστήματά τους. Όταν όρκοι και όρκοι γίνονται, ένα αντικείμενο δίνεται στη σατανική λατρεία ή στους Illuminati για να να φυλαχθεί από τον Σφραγιδοφύλακα. Εάν ο όρκος σπάσει η μαγεία βουντού μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του δράστη χρησιμοποιώντας το αντικειμένο που δίνεται στην σφράγιση ». Για να λυθεί το πρόβλημα του Hoodude, τα κορίτσια στο σχολείο ζητάνε τη βοήθεια της Scarah που διαβάζει το μυαλό.


Η Scarah διαβάζει το μυαλό του Hoodude.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι πολλοί πραγματικοί σκλάβοι MK λαμβάνουν ESP (επιπλέον-αισθητηριακή αντίληψη) κατάρτιση - που περιλαμβάνει τηλεπάθεια, ανάγνωση του νου και απομακρυσμένη προβολή.
Η Scarah λέει στη συνέχεια, στους φίλους της ότι θα πρέπει να εισχωρήσουν κυριολεκτικά στο κεφάλι του Hoodude να φτιάξουν τα θέματα τα σχετικά με την αυτοεκτίμηση του.
 
Τα κορίτσια σε κάποιου είδους εργαστηρίου, ελέγχου του νου, για να εισέλθουν στο κεφάλι του Hoodude.

Μέσα στον εγκέφαλο του Hoodude, τα κορίτσια βρίσκουν το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση και τον «επαναπρογραμματίζουν» να αγαπήσει τον εαυτό του .


Η Scarah επανασυνδέει δύο ελεύθερα καλώδια στο εσωτερικό του εγκεφάλου του Hoodude έτσι ώστε να αγαπήσει τον εαυτό του ξανά


Ο Hoodude τώρα μπορεί να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να αγαπήσει τον εαυτό του και πάλι.
Εν ολίγοις, αυτό το βίντεο είναι για μια τεχνητή "κούκλα" που δεν ενεργεί όπως αναμενόταν. Τότε κυριολεκτικά το μυαλό του ελέγχεται και επαναπρογραμματίζεται για να έχει περισσότερη αυτοεκτίμηση. Ο Hoodude δεν εργάστηκε για να καλυτερεύσει τον εαυτό του, ούτε αποδέχτηκε τα ελαττώματά του, κάποιος που διάβασε το μυαλό του(mind reader) εισήλθε στον εγκεφάλο του για να τον επαναπρογραμματίσει. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι μεγάλο μάθημα για τα παιδιά.
Υπάρχουν πολλά άλλα Monster High βίντεος που είναι γεμάτα με αυτό το είδος του συμβολισμού.Ωστόσο, πιστεύω ότι έχουμε όλοι υποστεί αρκετά μόνο που αναλύσαμε αυτά τα τρία.
Συμπέρασμα
Μπορώ να φανταστώ μερικούς ανθρώπους διαβάζοντας αυτό το άρθρο να σκέφτονται: "Μιλάει για κούκλες και κινούμενα σχέδια τώρα; Τι θα λέγατε να μιλάμε για τα πραγματικά ζητήματα όπως η πολιτική,??? Ναι, σε ένα επιφανειακό επίπεδο, μιλώντας για κούκλες και κινούμενα σχέδια δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μια "σοβαρή" ανάλυση. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σοβαρό από τη αιχμαλωσία των μυαλών των παιδιών σε νεαρή ηλικία, προκειμένου να τους βάλουν σε καλούπια για το μέλλον. Για προπαγανδιστές, δεν υπάρχει όριο ηλικίας για να προωθήσουν ένα μήνυμα. Αντιλαμβάνονται ότι όσο μικρότερο σε ηλικία είναι το ακροατήριο, τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι το μήνυμα τους . Οι ειδικοί του Marketingγνωρίζουν ότι η εμπιστοσύνη στο σήμα (φίρμα) διδάσκεται σε πολύ νεαρή ηλικία (δηλαδή Heinz Ketchup, Kellogs δημητριακά, κ.λπ.) και τα μηνύματα προπαγάνδας είναι απλά ένα άλλο προϊόν στην αγορά.
Οπότε τι είδους μήνυματος, ένα franchise όπως το Monster High επικοινωνεί στα παιδιά;Υπάρχουν διάφορα επίπεδα.
Σε ένα βασικό επίπεδο, οι χαρακτήρες του High Monster είναι προφανώς hypersexualized έτσι όπως είναι ντυμένοι με ρούχα που μπορεί να βρει κάποιος μόνο σε σεξ- shops. Λαμβάνοντας υπόψη την αγορά-στόχο της κούκλας (κορίτσια κάτω των 10 ετών), μπορούμε να φανταστούμε πώς αυτό προπονεί τα κορίτσια στο να πιστεύουν ότι, για να είναι cool, θα πρέπει να είναι πολύ σέξι, από πολύ νωρίς.Στη συνέχεια, υπάρχει όλη αυτή η λατρεία του θανάτου, με ντουλάπες, κινητά τηλέφωνα και κιθάρες σε σχήμα φέρετρου και κρανία παντού. Αναμείξτε αυτά τα δύο εμφανή πράγματα μαζί και έχετε το κοκτέιλ των μέσων μαζικής ενημέρωσης sex-και-θάνατος που συνεχώς προωθείται σε όλα τα ακροατήρια, αλλά ιδιαίτερα των νέων.Επιπλέον, οι χαρακτήρες του High Monster έχουν εξελιχθεί σε ένα πλαίσιο που είναι εντελώς εμμονικό με την εμφάνιση,την επιπολαιότητα, και τον υλισμό - όλες αυτές οι αξίες που προωθούνται ενεργά στην σημερινή νεολαία. Όταν οι fun του Monster High μεγαλώνοντας , φύγουν από τη φάση κούκλα-παιχνίδι , είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να παρακολουθούν μουσικά βίντεο και τηλεοπτικές εκπομπές που προωθούν ακριβώς το ίδιο σύνολο αξιών. Δυστυχώς,δεν θα το αμφισβητήσουν αυτό, επειδή θα έχουν εκτεθεί σε αυτό το πρόγραμμα από τα τρυφερά τους χρόνια.
Σε δεύτερο επίπεδο, σχεδόν τα πάντα στο High Monster σχετίζονται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο με το σκοτάδι, ο ανησυχητικός κόσμος του ελέγχου του νου των Illuminati. Το σχολείο μπορεί να παρομοιαστεί με ένα κέντρο προγραμματισμού- MK, υπό την ηγεσία μιας «διευθύντριας», της οποίας το κεφάλι σκάει, ένα κυριολεκτικό σύμβολο του διαχωρισμού. Όλοι οι μαθητές είναι είτε τεχνητά δημιουργήματα ή ζόμπι που δεν έχουν δικό τους μυαλό (είναι αστείο το πώς το τραγούδι της σειράς τελειώνει με τις λέξεις "Δεν θέλετε να είστε κι εσεις ένα τέρας ;" Έννοιες που σχετίζονται με τραύματα που βασίζονται στον έλεγχο του νου, όπως alter personas, δυαδικότητα, διαχωρισμός- αποσύνδεση, kitten programming, ακόμη και βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ εκπροσωπούνται στο Monster High. Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, ολόκληρη η Monster High πλατφόρμα, είναι συνδεδεμένη με το συμβολισμό των Illuminati, έχω περιγράψει ξανά και ξανά σε αυτό το site, αποδεικνύοντας ότι, όχι μόνο είναι αυτός ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος, αλλά ότι αυτή η ατζέντα προωθείται παντού ... ακόμη στα μικρά παιδιά που θέλουν απλά να παίξουν με τις κούκλες τους.
Γιατί το κάνουν αυτό; Επειδή, όπως ο Χίτλερ δήλωσε: «Αυτός και μόνο αυτός, ο οποίος ελέγχει τη νεολαία, κερδίζει το μέλλον."
Monster High: Μια κούκλα? ή Ατζέντα Illuminati ? !!!!! Monster High: Μια κούκλα? ή Ατζέντα Illuminati ? !!!!! Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.