Θα πίνατε ένα αναψυκτικό που το λένε Pussy;





Ηταν σχεδόν σίγουρο πως ένα αναψυκτικό με τέτοιο όνομα (Pussy), θα πουλούσε τρελά.

Ο δημιουργός του “Pussy” είναι ο Αγγλος Johnie Shearer ο οποίος από φοιτητής είχε μανία με τα energy drinks αλλά τον «χαλούσε» πολύ η γεύση τους. Ετσι σκέφτηκε να φτιάξει ένα δικό του αναψυκτικό ακριβώς όπως αυτός το ήθελε και με το όνομα που του είχε «καρφωθεί» στο μυαλό: Pussy.

O ίδιος λέει ότι το energy drink που δημιούργησε δεν περιέχει χημικά και φτιάχνεται από λευκά σταφύλια της Νότιας Ιταλίας, lime, ανθρακούχο νερό, Grenadilla (φρούτο από τη Ν. Αμερική), λίτσι (κινέζικο φρούτο) και ακόμα 6 βότανα. Οπως και με άλλα αναψυκτικά το Pussy αποτελεί συστατικό για διάφορα κοκτέιλ όπως το «Pussy Royale”, VIP Pussy (με βοτκα), το Gin Pussy και το Mojito Pussy.
Η επιχείρηση «Pussy» ξεκίνησε στα τέλη του 2004, όμως αρχικά όσοι είχαν μπαρ και κάβες κώλωναν να το αγοράσουν λόγω του ονόματός του. Από την άλλη όμως το όνομα ήταν εκείνο που έκανε το αναψυκτικό αμέσως διάσημο.
Σήμερα όπως διαβάσαμε στο 69magazine η εταιρία φαίνεται πως τα πάει μια χαρά αφού έχει αντιπροσωπίες σε διάφορες χώρες στην Ευρώπη και ετοιμάζεται να έρθει και στην Ελλάδα.
Οσοι το έχουν δοκιμάσει λένε πως είναι αρκετά γευστικό και δεν σε ζαλίζει ιδιαίτερα. Επίσης το σλόγκαν του έχει αρκετή πλάκα: Το αναψυκτικό είναι αγνό – το μυαλό σου είναι αυτό που έχει το πρόβλημα.
Στην Αγγλία κυκλοφορούν άλλα δύο αναψυκτικά με περίεργα ονόματα: όπως το Big Cock και το Erectus…

http://www.kamarinia.gr
Θα πίνατε ένα αναψυκτικό που το λένε Pussy; Θα πίνατε ένα αναψυκτικό που το λένε Pussy; Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.