5 πράγματα που δεν αλλάζουν σε έναν άντρα





Γνωρίζεις έναν άντρα, είναι περίπου αυτό που θέλεις αλλά σιγά μωρέ λες, θα κάνω μικροεπισκευές. Έλα όμως που μετά την απομάκρυνση από το κατάστημα αλλαγές δεν γίνονται. Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που διαθέτει ένα αγόρι και που δεν αλλάζουν (κι ας χτυπιέσαι)!


Εσύ αλλεργική με τα ζώα: εκείνος ζωόφιλος!

Έπεσες σε άντρα που προτιμά να πατήσει άνθρωπο με το αυτοκίνητο, παρά ζώο (ναι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω). Να τον κάνεις να απαρνηθεί το σκυλί του, είναι σαν να ζητάς από τον Παπακαλιάτη να ξαναγυρίσει το ''ΑΝ''.

Την αλλαγή σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστείς να την κάνεις εσύ δυστυχώς που θα βρεθείς να κοιμάσαι μαζί με εκείνον και το σκύλο του!

Εσύ πάρτι animal: εκείνος κλεισούρας!

Όση καψούρα, αγάπη, έρωτα κι αν σου έχει, δεν θα γίνει αυτό κίνητρο για να τον βγάλεις από το καβούκι του. Το πιο πιθανό είναι να βγαίνεις μόνη σαν το λεμόνι κι εκείνος να σε περιμένει σπίτι.

Ειδικά εμείς τα κορίτσια, εύκολα θυσιάζουμε κάθε άλλο πλάνο μας για να είμαστε μαζί με τον καλό μας, οπότε πάρε κουβερτούλα, σε βλέπω ξάπλα στον καναπέ!

Το ανάποδο του κλεισούρα, είναι ο τύπος ''δεν μένω σπίτι μου απόψε''.

Εκεί σε βλέπω με σκηνή στον ώμο και βουρ στο κάμπνιγκ (εσύ που έβλεπες μυρμηγκάκι κι έτρεχες), να σκαρφαλώνεις τα λοφάκια, να κάνεις μαραθωνίους, να παίρνεις τις εξοχές με το ποδήλατο, να κολυμπάς στο Αιγαίο από το ένα νησί στο άλλο (hop on hop off) και πάει λέγοντας.

Η μόνη σου ελπίδα να αλλάξει, είναι να πιαστεί η μέση του και να αποφύγει το ελεύθερο κάμπινγκ! Εκεί, θα προαχθείτε στο τροχόσπιτο.

Η μαμά του πάνω απ' όλα: κι εσύ δεύτερη στο βάθρο:

Τους φίλους του μπορεί να τους απαρνηθεί, το τσιγάρο μπορεί και να το κόψει, το να ρίξει τη μαμά του από το βάθρο της καρδιάς του, δύσκολο κατόρθωμα για να το πετύχεις. Όσο πιο μαμάκιας είναι ο καλός σου, κι όσο πιο κολλημένη η μαμά του μαζί του, τόσο πιο δύσκολα θα καταφέρεις να τρυπώσεις στη ζωή του.

Η ομάδα σου λέω!

Δεν είναι μόνο ότι του αρέσουν τα σπορ, δεν είναι ότι έχει δέκα τατού με την ομάδα, το δύσκολο είναι πως η ψυχολογία του επηρεάζεται πάντα και άμεσα από τα αποτελέσματα αυτής.

Θα ζήσεις μεγάλες στιγμές όταν θα προέχει το γήπεδο παρά η επέτειος σας. Θα χαλάει τις διακοπές σας, επειδή δεν έγινε η μεγάλη μεταγραφή στην ομάδα. Αν αντέξεις, σε βλέπω με νυφικό στο γήπεδο (τράτζικ) παρά στο κτήμα!

http://www.womenonly.gr
5 πράγματα που δεν αλλάζουν σε έναν άντρα 5 πράγματα που δεν αλλάζουν σε έναν άντρα Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.