Νέα μόδα: Κοσμήματα από «κομμάτι» του μωρού σας!!!



Ξεκίνησε δειλά-δειλά εδώ και λίγα χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα πια έχει γίνει τοmust της εποχής. Μιλάμε για τα κοσμήματα, που φτιάχνονται από μέρη παιδιών. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Πρόκειται για βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ, που φορούν οι μαμάδες και έχουν επάνω τους κάτι πολύ πολύ προσωπικό.

Κοσμήματα με την πρώτη τούφα, το πρώτο δόντι, ακόμα και αποτυπώματα παλάμης ή πατούσας. Αυτό είναι το νέο must για τις μαμάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες και να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα το δείτε και στην από ‘δω μεριά του Ατλαντικού.



Εκατοντάδες γονείς αποθηκεύουν το πρώτο δόντι του παιδιού τους, που θα πέσει, και λίγο αργότερα φτιάχνουν ένα εκπληκτικό δαχτυλίδι. Μόνο που αντί για κάποιο πολύτιμο πετράδι, έχει το δοντάκι του παιδιού. Άλλοι παίρνουν αποτυπώματα παλάμης ή πατούσας, τα μετατρέπουν σε ασήμι ή χρυσό και με μία αλυσίδα τα φορούν στον λαιμό, ενώ κάποιοι αποθηκεύουν σ’ένα μικροσκοπικό μπουκαλάκι τις τρίχες, που κόβει ο παπάς στη βάφτιση.
Αυτό είναι μόνο παραδείγματα για τα κοσμήματα, που κάνουν θραύση, και -αν το καλοσκεφτείτε- είναι και αρκετά… προσωπικά.


Το τελευταίο είδος κοσμήματος, που έχει εμφανιστεί, είναι εκείνο από βρεφικό γάλα.
Καλά διαβάσατε. Με μία ειδική επεξεργασία, σαπωνοποιούν το βρεφικό γάλα, ώστε να μην χαλά και αμέσως μετά το πλάθουν σε διάφορα σχήματα και σχέδια και τελικά το καλύπτουν με τζάμι.


Για όλη αυτήν τη διαδικασία το κόστος ξεπερνά τα 100 δολάρια.
Για εμάς κάτι τέτοια θεωρούνται εξωπραγματικά!


ΠΗΓΗ http://www.mother.gr
http://newingreece.blogspot.gr
Νέα μόδα: Κοσμήματα από «κομμάτι» του μωρού σας!!! Νέα μόδα: Κοσμήματα από «κομμάτι» του μωρού σας!!! Reviewed by Unknown on 20:20 Rating: 5
Από το Blogger.