Πως να ξεπεράσετε την ερωτική απογοήτευση




Το έχετε ψάξει αμέτρητες φορές και δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη το φάρμακο για να ξεπεράσεις την ερωτική απογοήτευση. Υπάρχουν όμως τρόποι για να το αντιμετωπίσετε. Αρκεί όμως να καταλάβετε, ότι περνάτε πολύ καλά και χωρίς το άλλο πρόσωπο! Είναι δύσκολο, αλλά θα έρθει αυτή η στιγμή...


Η ένταση με την οποία βιώνει κανείς την ερωτική απογοήτευση, είναι η ίδια χωρίς να έχει σχέση η ηλικία. Όλοι πονάνε, όλοι αισθάνονται άσχημα και νιώθουν πως είναι το τέλος για τα πάντα. Εσείς πρώτοι θα πρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας για να ξεπεράσετε την κατάσταση.

Διαγράψτε κάθε τι που θα σας θυμίζει τον άνθρωπο που χωρίσατε. Από το κινητό σας, από τους χώρους κοινωνικής δικτύωσης, από παντού. Για να μην χρειαστεί να μπείτε στη διαδικασία να δείτε τι κάνει, να γνωρίζετε πράγματα για αυτόν. Ειδικά αν δείτε ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του... Δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτα μέχρι να σας γίνει αδιάφορος. Γιατί θα έρθει και εκείνη η στιγμή. .

Προσπαθήστε να βρίσκεστε με καλή παρέα. Σίγουρα θα τον θυμάστε, σίγουρα θα σας πιάνει η μελαγχολιά, αλλά θα βοηθήσετε τον εαυτό σας κάποιες στιγμές να ξεχνιέται για λίγο.
Να σκέφτεστε ότι περνάτε και χωρίς αυτόν καλά. Σιγά σιγά και όσο δύσκολο και αν είναι θα το συνηθίσετε.
Όταν θέλετε να κλάψετε μην καταπιέσετε τον εαυτό σας. Αφήστε τα δάκρυα σας να κυλήσουν γιατί μετά θα αισθανθείτε καλύτερα.
Μην ακούτε τραγούδια μελαγχολικά. Δεν θα βοηθήσει την κατάσταση, αντίθετα θα ρίξει κι άλλο τη διάθεση σας.
Σίγουρα, όπως γράψαμε και πιο πάνω, δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Το οφείλεται όμως στον εαυτό σας να προσπαθήσετε να νιώσετε καλύτερα.

Πως να ξεπεράσετε την ερωτική απογοήτευση Πως να ξεπεράσετε την ερωτική απογοήτευση Reviewed by Unknown on 22:20 Rating: 5
Από το Blogger.