Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝSANTO ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ !!!

H εφημερίδα Independent γράφει ότι υπάρχει μια ανακοίνωση στην καφετέρια του εργοστασίου Monsanto, στο High Wycombe, Buckinghamshire, που συμβουλεύει τους πελάτες "στο μέτρο του εφικτού", ότι η γενετικά τροποποιημένη σόγια και το καλαμπόκι (έχει αφαιρεθεί) από όλα τα προϊόντα φαγητού που σερβίρεται στο εστιατόριο.
" Έχουμε λάβει τα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι εσείς, ο πελάτης, μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για το φαγητό που σερβίρουμε. "

Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύτηκε από τον Όμιλο Catering Sutcliffe.

Η Monsanto επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα της ανακοίνωσης, αλλά ο εκπρόσωπος της εταιρείας Tony Coombes, λέει ότι ο μόνος λόγος που αφαίρεσαν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα από τη καφετέρια, οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία "πιστεύει στην επιλογή." Ο Coombes λέει ότι σε άλλες καφετέρειες της Monsanto οι εργαζόμενοι είναι στην ευχάριστη θέση να τρώνε τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, επειδή «ψεκάζονται με λιγότερες χημικές ουσίες." !!!!
Από ότι φαίνεται, ούτε και η ίδια η Μονσάντο δεν έχει εμπιστοσύνη στη τεχνολογία αυτή που η ίδια χρησιμοποιεί...
Eva Cat

http://thecuriosityofcat.blogspot.gr
Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝSANTO ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ !!! Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝSANTO ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ !!! Reviewed by Unknown on 17:40 Rating: 5
Από το Blogger.