Έρευνα σοκ: Το 60% των νέων ανταλάσσει γυμνές φωτογραφίες μέσω κινητού






Στοιχεία, που πρόκειται να προκαλέσουν, δείχνει μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική.

Σύμφωνα με αυτή, το 57% των εφήβων δήλωσε ότι τους έχει ζητηθεί να στείλουν γυμνή φωτογραφία τους μέσω κινητού ή email, το 28% παραδέχτηκε ότι έχει στείλει, ενώ το 31% έχει ζητήσει να του στείλουν γυμνή φωτογραφία!

Η νέα μόδα, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, το $exting, έχει να κάνει με τους εφήβους που είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να κάνουν στη συνέχεια σεξ, σε αντίθεση με όσους δεν κάνουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ερευνητές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακολουθήσουν περισσότερο επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, όπως να έχουν πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους ή να κάνουν χρήση ναρκωτικών κι αλκοόλ πριν ή μετά το σεξ.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 7 σχολεία του νοτιανατολικού Τέξας και συμμετείχαν 1000 μαθητές από το καθένα.

Μάλιστα, από τους ερευνητές η συγκεκριμένη έρευνα θεωρείται η πιο έγκυρη από όσες παρόμοιες έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν επί του θέματος και το δικό της 57% απέχει... έτη φωτός σε σχέση με άλλες.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός, ότι όλα τα κορίτσια που τους ζητήθηκε να στείλουν γυμνή τους φωτογραφία, ενοχλήθηκαν έστω και λίγο, με τον φόβο να παρεξηγηθούν, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τα περισσότερα αγόρια.

http://www.attikipress.gr
Έρευνα σοκ: Το 60% των νέων ανταλάσσει γυμνές φωτογραφίες μέσω κινητού Έρευνα σοκ: Το 60% των νέων ανταλάσσει γυμνές φωτογραφίες μέσω κινητού Reviewed by Unknown on 08:30 Rating: 5
Από το Blogger.