Οπαδός του Batman δημιουργεί τη δική του Batpod μηχανή στο Βιετνάμ!!!VIDEO




Μοτοσυκλέτες μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους του Βιετνάμ, αλλά η «Batpod 'που ο Vu Tung Lam σχεδίασε και κατασκευασε, χρησιμοποιώντας παλιοσίδερα και ένα παλιό Suzuki, είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό είδος.

Το πρωτότυπο τρέχει με μια μηχανή 125cc που πάρθηκε από μια παλιά μοτοσικλέτα Suzuki, ενώ τα ελαστικά είναι από 4x4 και το πλαίσιο είναι συγκολλημένο από κομμάτια σωλήνων χάλυβα. Τέλος, τα καλύμματα είναι κατασκευασμένα από πλαστικά φύλλα.
Ο 24χρονος χρειάστηκε δύο μέρες για να ολοκληρώσει την σχεδίαση του πλαισίου της μοτοσικλέτας, και άλλους δύο μήνες, μέχρι που κατάφερε να ολοκληρώσει το όχημα. Συνολικά, το μοτοποδήλατο του κοστίζει περίπου $ 450 (£ 280) για την κατασκευή.
Ο κ. Lam, δήλωσε: "Καθώς έβλεπα τις ταινίες Batman, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με το Batpod, το οποίο είναι ένα πολύ ενδιαφέρον όχημα. Αυτό με ενέπνευσε να κάνω ένα για τον εαυτό μου. Πήρα την ιδέα της Batpod και κατασκευάστηκε το υπόλοιπο με βάση έρευνες μου".

Batpod prototype in Vietnam Batpod motor rebuild VietNam

Η μέγιστη ταχύτητα, που μπορεί να φθάσει ειναι 56 μίλι/ώρα (90km / h). Ωστόσο, ο επίδοξος μηχανικός δεν μπορεί να οδηγήσει τεχνικά την δημιουργία του στους δρόμους, γιατί ο νόμος του Βιετνάμ δεν επιτρέπει την κυκλοφορία των ιδιοκατασκευών - τροποποιημένων οχημάτων στους δρόμους του.


http://tsokaroblog.blogspot.gr
Οπαδός του Batman δημιουργεί τη δική του Batpod μηχανή στο Βιετνάμ!!!VIDEO Οπαδός του Batman δημιουργεί τη δική του Batpod μηχανή στο Βιετνάμ!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 14:40 Rating: 5
Από το Blogger.