ΣΟΚ...!!!Κρανία σκύλων που προορίζονταν για... κεφτεδάκια!ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ!!!

Πάνω από 1.000 κρανία σκύλων βρέθηκαν σε μια χωματερή στην κεντρική Ταϊλάνδη. Τα κρανία βρέθηκαν, ενώ πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν μια πυρκαγιά στην αγροτική χωματερή.

Οι αρχές φοβούνται ότι τα σκυλιά θανατώθηκαν για τροφή, κατά πάσα πιθανότητα κεφτεδάκια, και ότι ξεκίνησε σκόπιμα η φωτιά για να καλύψουν τα ίχνη.

Η χωματερή ήταν ανεπίσημη, κάτι που κατέστησε ευκολότερο τους παραγωγούς κρέατος σκύλου να πετάξουν τα απομεινάρια

Στην Ταϊλάνδη, να τρώνε σκυλιά θεωρείται ταμπού, οπισθοδρομικό και πρωτόγονο.

Ωστόσο, τα συνδικάτα του εγκλήματος παγιδεύουν τα σκυλιά στην χώρα και τα παράνομα λαθραία στο Βιετνάμ, όπου το κρέας σκύλου είναι μια λιχουδιά αξίας που τριπλασιάζει σχεδόν την τιμή του χοιρινού κρέατος.

οι Ταϊλανδοί έχουν αυξήσει απο καιρό την πλούσια συλλογή αδέσποτων σκύλων από τις δεκάδες χιλιάδες, και τα πωλούν διανομείς στο Βιετνάμ για περίπου 10 δολάρια ανά κεφαλή. ένα ιδιαίτερα επιθυμητό σκυλί λέγεται ότι μπορεί να φέρει ως και 60 δολάρια σε μια ευρύτερη αγορά κρέατος.

Μόνο το χαμηλής ποιότητας κρέας σκύλου παραμένει στην Ταϊλάνδη, όπου συχνά γίνεται πουρές σε έναν πολτό και ξηραίνεται .

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΣΟΚ...!!!Κρανία σκύλων που προορίζονταν για... κεφτεδάκια!ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ!!! ΣΟΚ...!!!Κρανία σκύλων που προορίζονταν για... κεφτεδάκια!ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ!!! Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.