Σοκαριστικές εικόνες από το υπνοδωμάτιο που ξεψύχησε ο Μάικλ Τζάκσον


Χάπια, φιάλες οξυγόνου και μια λίστα με τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία ήταν διασκορπισμένα παντού στην κρεβατοκάμαρα του βασιλιά της ποπ, λίγο μετά το θάνατό του


Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από τότε που σίγησε για πάντα η φωνή του Μάικλ Τζάκσον, του θρύλου της ποπ μουσικής σκηνής. Ήταν 25 Ιουνίου του 2009, όταν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών στην οικία του στο Λος Άντζελες, ύστερα από χορήγηση υπερβολικής δόσης χειρουργικού αναισθητικού.



Τώρα, σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν το εσωτερικό της κρεβατοκάμαράς, δευτερόλεπτα μετά τον αιφνίδιο θάνατό του.

Χάπια, φιάλες οξυγόνου, οροί και μια λίστα με τα φαρμακεία που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι του και ήταν ανοιχτά 24 ώρες το 24ώρο, ήταν διασκορπισμένα παντού στο εσωτερικού δωματίου.









Μεταξύ των δεκάδων φαρμάκων που υπήρχαν στο χώρο, απεικονίζεται στις εικόνες και το Propofol, το αναισθητικό η υπερβολική δόση του οποίου σκότωσε το Τζάκσον.



Οι φωτογραφίες αυτές κυκλοφόρησαν τώρα με αφορμή τη μήνυση, που έχει κάνει η μητέρα του Μάικλ, Κάθριν εναντίον της εταιρίας διοργανώσεων συναυλιών AEG Live, την οποία κατηγορεί ευθέως ότι δεν είχε ελέγξει όπως έπρεπε τον προσωπικό γιατρό του τραγουδιστή, Κόνραντ Μάρεϊ.

http://www.news.gr
Σοκαριστικές εικόνες από το υπνοδωμάτιο που ξεψύχησε ο Μάικλ Τζάκσον Σοκαριστικές εικόνες από το υπνοδωμάτιο που ξεψύχησε ο Μάικλ Τζάκσον Reviewed by Unknown on 15:20 Rating: 5
Από το Blogger.