ΕΛΕΟΣ..Που θα πάει αυτό το χάλι με τα ναρκωτικά και τις ορδές αλλοδαπών κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας...Ρεζίλι γίναμε και στους τουρίστες..




Φώτο -από το προαύλιο της εκκλησίας του Αγ.Κωνσταντίνου..Η διακίνηση 24 ώρες το 24 ώρο πάει "σύννεφο"..

Απορώ με το θράσος της κας Κεφαλογιάννη και του Καμίνη..που καλούν τουρίστες να μείνουν σ΄αυτή την πόλη..Δεν καταλαβαίνουν ότι μόλις γυρίζουν στις χώρες τους..διατυμπανίζουν σε γνωστούς και φίλους τα χάλια μας και λένε τα χειρότερα για την Αθήνα?
Έτσι θα προσελκύσετε τον τουρισμό?

Διαβάστε τι μας έστειλε επαγγελματίας της περιοχής του κέντρου...
Αυτά δυστυχώς δεν τα βλέπουν και τα ζούν καθημερινά οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής...τα βλέπουν και τα ζουν και οι τουρίστες...έστω και για τις λίγες μέρες που θα έρθουν στην Αθήνα..

Δεν περιγράφετε η κατάσταση κάθε βράδυ ομάδες νέγρων αφρικανών πουλάνε τον θάνατο στην Αγ Κωνσταντίνου ακριβώς στο προαύλιο τηs Εκκλησίας.
Εκεί έρχονται και Ελληνίδες που τους παρακαλάνε να τους δώσουν τη δόση τους...Αφού μαστουρώσουν για τα καλά...μετά αρχίζουν και τις τραβάνε σέρνοντας.. οι Αλγερινοί .. Η αστυνομία οτι κάνει το κάνει με τα μάτια... "Σκούπα" δεν υπάρχει,απλά δουλεύουν τον κόσμο...
Ισπανός τουρίστας μαs είπε ότι εδώ δεν είναι Ευρώπη αλλά η χειρότερη Αφρικανική χώρα.

http://www.eglimatikotita.g
ΕΛΕΟΣ..Που θα πάει αυτό το χάλι με τα ναρκωτικά και τις ορδές αλλοδαπών κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας...Ρεζίλι γίναμε και στους τουρίστες.. ΕΛΕΟΣ..Που θα πάει αυτό το χάλι με τα ναρκωτικά και τις ορδές αλλοδαπών κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας...Ρεζίλι γίναμε και στους τουρίστες.. Reviewed by Unknown on 23:20 Rating: 5
Από το Blogger.