Ο τραγουδιστής των RED HOT CHILLI PEPPERS "πιάστηκε στα χέρια" με Φύλακες!!!VIDEO

O τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis ήρθε στα χέρια εχτές (21 Ιουνίου) με δύο φρουρούς ασφαλείας έξω από το ξενοδοχείο Four Seasons στη Φιλαδέλφεια. Ακόμη πιο ενδιαφέρον, δεν ήταν ούτε καν η ασφάλεια του ξενοδοχείου μετην οποία ο Kiedis είχε την αντιπαράθεση - ήταν προφανώς σωματοφύλακες τωνRolling Stones, οι οποίοι επίσης διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Οι Red Hot Chili Peppers είχαν προγραμματιστεί να παίξουν εχτές headliners στοDay One του Φεστιβάλ Μουσικής Firefly. Το Firefly διεξάγεται στο Delaware, όχι πολύ μακριά από τη Φιλαδέλφεια, όπου η σύντομη λογομαχία συνέβη. Σύμφωνα με το TMZ,οι Rolling Stones ήταν έτοιμοι να κάνουν την έξοδό τους από το ξενοδοχείο, καθώς οAnthony Kiedis και μια φίλη του του περπατούσαν για να εισέλθουν στο ξενοδοχείο.Ένας από τους φύλακες αρνήθηκαν την είσοδο του διδύμου στο Four Seasons, εμποδίζοντας τον Kiedis και την γυναίκα. Ο Kiedisέσπρωξε τον φρουρό, το οποίο υποκίνησε έναν ακόμη φύλακα, που άρπαξε τον Kiedis από το κεφάλι.

Το βίντεο είναι λίγο ασταθές, αλλά μπορείτε να δείτε τον Kiedis και να τον ακούσετε κραυγάζει, "Ζω εδώ!", καθώς ο έναςσωματοφύλακας έπεσε στο έδαφος. Η αστυνομία ήρεμα έφτασε στο σκηνικό σχεδόν αμέσως, όπως έκανε και κάποιος τύπος με λευκό πουκάμισο και μαύρο καπέλο, ο οποίος σπρώχθηκε σε ένα καλάθι αποσκευών από την ασφάλεια. Αφού ο Kiedis και ο φρουρός πουτον μπλόκαρε τα βρήκαν, ο Kiedis είπε σύμφωνα με το TMZ, "Λατρεύω τους Rolling Stones".

Το Four Seasons στη Φιλαδέλφεια αρνείται ότι το προσωπικό ασφαλείας εργάζεται για το ξενοδοχείο, αλλά σύμφωνα με το TMZ, μια πηγή από το περιβάλλον των Rolling Stones ισχυρίζεται επίσης ότι οι φρουροί δεν ήταν μέλος της ομάδας ασφαλείας της μπάντας,αλλά θα μπορούσαν να είχανπροσληφθεί ως επιπλέον προστασία για το χρόνο της μπάντας στη Φιλαδέλφεια.

Ελέγξτε τα πλάνα της φιλονικίας στο παρακάτω βίντεο.








http://www.rockoverdose.gr
Ο τραγουδιστής των RED HOT CHILLI PEPPERS "πιάστηκε στα χέρια" με Φύλακες!!!VIDEO Ο τραγουδιστής των RED HOT CHILLI PEPPERS "πιάστηκε στα χέρια" με Φύλακες!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 19:20 Rating: 5
Από το Blogger.