10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)



Να τι προκάλεσαν και προκαλούν οι ''ανθρωπιστικές βόμβες'' των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ 10 χρόνια μετά τον πόλεμο στο Ιράκ!!!


Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης μας, ο δημοσιογράφος του Al Jazeera Dahr Jamail συζητά πώς η εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ έχει αφήσει πίσω του μια κληρονομιά γεμάτη από καρκίνο και γενετικές ανωμαλίες για τις οποίες υπάρχουν υπόνοιες ότι προκλήθηκαν από την εκτεταμένη χρήση του απεμπλουτισμένου ουρανίου και λευκού φωσφόρου που έκανε ο αμερικάνικος στρατός. Σημειώνοντας τις γενετικές ανωμαλίες που εμφανίστηκαν στην ιρακινή πόλη Φαλούτζα.


ο Jamail λέει:
Είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχτούν αυτό αλλά είναι κάτι για το οποίο όλοι πρέπει να δώσουν προσοχή! Απο το 2004 μέχρι σήμερα αυτό που έχει παρουσιαστεί στην πόλη Φαλούτζα σχετικά με την εμφάνιση συγγενών δυσπλασιών έχει ξεπεράσει και τον απόηχο των ιαπωνικών πόλεων της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι στις οποίες έπεσαν οι πυρινικές βόμβες στο τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου.
Ο Jamail ανέφερε επίσης σχετικά με την κρίση των προσφύγων, οτι πάνω από ένα εκατομμύριο είναι οι εκτοπισμένοι Ιρακινοί που βρίσκονται στο εσωτερικό της χώρας, οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν χωρίς κρατική βοήθεια, η πλειοψηφία των οποίων ζουν στη Βαγδάτη.






ΠΗΓΗ
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ) 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.