Νέα Φρίκη στην Κίνα: Μάνα κάρφωσε 90(!) φορές με ψαλίδι το μωρό της γιατί την ...δάγκωσε!!!





Ο μόλις εννέα μηνών Xiao Bao είναι τυχερός που ζει μετά την φρικιαστική ενέργεια της μητέρας του να τον μαχαιρώσει ενενήντα φορές με ένα ψαλίδι. Η δολοφονική επίθεση της απαράδεκτης Κινέζας έγινε με αφορμή ένα δάγκωμα του γιού της, την ώρα που αυτή τον θήλαζε.

Το μικρό αγόρι ζει μαζί με την μητέρα του και τους δύο θείους του. Προς μεγάλη του έκπληξη, ο ένας από τους δύο θείους, βρήκε το μόλις εννέα μηνών ανηψάκι του μέσα σε μια λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού τους και έσπευσε να το οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Χρειάστηκαν πάνω από εκατό ράμματα για να καλυφθούν τα τραύματα που δημιούργησε η μητέρα στο γιο της με το ψαλίδι. Το απίθανο είναι ότι η Κινέζα μητέρα, όπως φαίνεται, δεν πάσχει από ψυχικές ασθένειες.

Ωστόσο, οι γείτονες είχαν εκφράσει τους προβληματισμούς τους γι' αυτή, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι από τη στιγμή που μητέρα δεν είχε κάποιο διεγνωσμένο πρόβλημα. Αλλωστε, πίστεψαν ότι οι θείοι θα προστατεύσουν τον μικρό Xiao Bao.

Βέβαια, στην Κίνα το θέμα των ψυχικών ασθενειών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς δεν υπάρχει ούτε σύγχρονη ψυχιατρική θεραπεία αλλά ούτε χορηγία ειδικών φαρμάκων. Μία εκτίμηση που είχε γίνει για τους Κινέζους γονείς, αποκαλύπτει πως το ενενήντα ένα τοις εκατό όσων έχουν κάποια ψυχικά ασθένεια, δεν έχουν λάβει σχετική βοήθεια από κάποιον ειδικό.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Νέα Φρίκη στην Κίνα: Μάνα κάρφωσε 90(!) φορές με ψαλίδι το μωρό της γιατί την ...δάγκωσε!!! Νέα Φρίκη στην Κίνα: Μάνα κάρφωσε 90(!) φορές με ψαλίδι το μωρό της γιατί την ...δάγκωσε!!! Reviewed by Unknown on 11:30 Rating: 5
Από το Blogger.